Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni Anker Soundcore Sport X20: Uygun Fiyatlı, Kişiselleştirilebilir Kulak İçi Kulaklıklar

 

 

Anker'ın alt markası Soundcore, Sport X20 adlı yeni bir sporcu kulaklığı duyurdu. Şirket, duyuruyu Reddit'te yaptığı için ürünü çok fazla ön plana çıkarmadı. Ancak, Sport X10'un değerli bir halefi gibi görünüyorlar.

En önemli özelliklerinden biri ayarlanabilir kulak kancası. Yumuşak silikon malzemeden üretilen kanca, 4 mm dışarı uzatılabilir ve 30 dereceye kadar döndürülebilir, böylece mükemmel kişisel uyumu sağlayabilirsiniz. Rahatça takılırken kulağınızın etrafında iyi bir tutuş sağlamalıdırlar.

Sport X20'nin spor salonunun zorluklarına dayanabilmesini sağlamak için Soundcore, kulaklıklarını sağlam olacak şekilde tasarladı. IP68 koruma derecesine sahipler, bu da onları tamamen toza karşı dayanıklı ve su sıçramalarına karşı dayanıklı hale getiriyor. Buma ek olarak, şirket cihazları neme karşı ek bir koruma katmanı olarak SweatGuard ile donatıyor. Soundcore, bu teknolojiyi dahili bileşenleri dışarıdan koruyan "denizaltıdan ilham alan bir koruma" olarak tanımlıyor. Silikon uçların arkasında ses içeriğini kontrol etmek için fiziksel düğmeler bulunur. Amazon listeleme sayfasında, her düğmenin resmi Soundcore uygulaması aracılığıyla özelleştirilebileceği belirtiliyor.

 

Anker Soundcore Sport X20 Özellikler:

Sport X20'nin içinde, BassUp özelliği sayesinde zengin ses çıkışı yapabilen 11 mm'lik iki dinamik sürücü bulunuyor. Müziğinize güzel bir bas vuruşu kazandırmalıdır. Soundcore uygulaması sayesinde aldığınız çıktı seviyesini ayarlayabilirsiniz. Kulaklıklar, "işitme profilinizi" analiz eden ve "sizin için mükemmel" bir "ses profili" oluşturan HearID teknolojisini kullanır. Elbette, bu çiftin yoğun spor salonu günlerinde sizi bölgeden uzak tutmak için ayarlanabilir aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip olduğunu unutmamalıyız. ANC, zamanla dinleme alışkanlıklarınızı öğrenecek olan dahili bir algoritma aracılığıyla otomatik olarak ayarlanabilir veya bunu mobil uygulama üzerinden kendiniz yapabilirsiniz.

Yeni modelde pil performansı iyileştirildi. Soundcore, tek bir şarjla kulaklıkların 12 saate kadar, kasa ile birlikte ise bu sayının 48 saate kadar çıktığını iddia ediyor. ANC açıkken pil ömrü 7 saate, kasa ile birlikte 28 saate düşer. Ayrıca hızlı şarjı desteklerler. Sport X20'yi beş dakika şarj etmek size iki saat dinleme süresi sağlar.

Diğer önemli özellikler arasında kristal netliğinde görüşmeler için altı mikrofon ve anında ses kaynakları arasında geçiş yapabilmeniz için Bluetooth 5.4 Multipoint bulunur.

 

Soundcore Sport X20 Kimler İçin?

Sport X20 kulaklıkları, Powerbeats Pro kulaklıklarına benziyor. Powerbeats Pro kulaklıkları da rahat bir tasarıma, uzun pil ömrüne ve etkileyici performansa sahip atletik ürünlerdir. Ancak, Soundcore'un modelinin sadece ANC özelliği olmakla kalmayıp aynı zamanda çok daha ucuz olması dikkat çekiyor.

Sport X20 kulaklıkları şu anda Amazon'da 79,99 dolara satışta. Siyah veya nane yeşili renk seçenekleriyle alabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.