Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Vivo TWS Air 2'nin Küresel Lansmanı Yakında!

Geçen Ekim ayında, Vivo, Çin'deki ana pazarında yeni TWS Air 2 kulaklıklarını duyurdu. Şimdi ise, şirketin bu ürünü küresel olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı görülüyor. İşte tüm detaylar.

 

Vivo TWS Air 2, SDPPI Sertifikasıyla Ortaya Çıktı Herhangi resmi bir duyurudan önce, Çinli teknoloji devi Vivo'nun TWS Air 2 kulaklıkları, Endonezya'daki SDPPI sertifikasyonunda tespit edildi. Veritabanı, kulaklıkların "CAR W29" model numarasını taşıdığını ortaya koyuyor. Ne yazık ki, özellikleri veya küresel fiyatlandırması gibi daha detaylı bilgiler açıklanmadı. Ancak, bu durum kulaklıkların Çin dışında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Vivo TWS Air 2 Özellikleri ve Fiyatları Nedir?

Vivo TWS Air 2 Özellikleri ve Çin Fiyatlandırması Vivo, bu kulaklıkları yaklaşık 20 Amerikan Doları (149 Yuan) fiyat etiketiyle duyurdu. Vivo TWS Air 2, yarı iç kulak tasarımına sahip ve 14.2mm ses sürücüleri barındırıyor. Bu kulaklıklar, DeepX 3.0 stereo ses efektleri, 3D panoramik ses, 55ms düşük gecikme süresi, 10 metre menzilli Bluetooth 5.3 ve AI çağrı gürültü azaltma desteğine sahip. Kulaklıklar, Gece Mavisi ve Sabah Beyazı olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuldu.

 

Şirket, kulak içi kulaklıkların tek bir tam şarj ile 30 saate kadar pil ömrü sunacağını vaat ediyor, kulaklıkların kendisi ise 6 saat dayanabiliyor. Diğer dikkat çekici özellikler arasında USB Tip-C portu, toz ve suya karşı IP54 derecesi koruma ve çeşitli Bluetooth codec desteği (AAC, SBC ve LC3) bulunuyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.