Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sonic Lamb Hibrit Sürücülü Kulaklıklar 4 Mod ile Hindistan'da Tanıtıldı

Rapture Innovation Labs, Sonic Lamb kulaklığını Hindistan'da tanıttı. Bu kulaklıklar, ses kalitesini artırmak için dünyanın ilk patentli hibrit sürücü teknolojisiyle geliyor. Over-the-ear (kulak üstü) bu kulaklıkların neler sunduğunu merak edenler, Sonic Lamb'ın özelliklerini aşağıda gözden geçirebilir.

 

Sonic Lamb Hibrit Sürücü Özellikleri Neler?

Sonic Lamb, kullanıcıların tercihlerine göre seçim yapabileceği dört gömülü Müzik moduna sahip: Hear (Dinle) modu, Feel (Hisset) modu, Immerse (Daldır) modu ve Beast (Canavar) modu. Bu modlar, kulaklığın sağ kulaklık kısmında bulunmaktadır. Kulaklıklar iki dahili mikrofona ve 8. nesil net ses yakalama teknolojisine sahip 1 dışa takılır boom mikrofona sahip. Pasif gürültü engelleme özelliğiyle değiştirilebilir yastıklara (Wooferpads) sahip.

 

Bağlantı açısından, Sonic Lamb Bluetooth 5.1 (24 bit çözünürlük ve 48kHz örnekleme hızına kadar) ile bağlanabilir. Kablosuz menzili açık havada ve doğrudan görüş hattında kulaklıkların bulunması durumunda 15 metreye kadar çıkar. Son olarak, bu kablosuz kulaklıklar 2 saatlik şarj süresiyle 1400 mAh pil kapasitesine sahip.

 

Sonic Lamb Kulaklıkların Fiyatı Ne Kadar?

Sonic Lamb kulaklıkların fiyatı 19.999 Rs. Ancak, şirket sınırlı bir süre için 15.999 Rs. fiyatla sunuyor. Kulaklıklar üç renk seçeneğinde mevcut: Aytaşı Beyazı, Obsidian Siyahı ve Ember Gri. Kulaklık sürücüleri hakkında merak ettikleri Planar Magnetic Kulaklıklar ve Dinamik Sürücü Kulaklıklar Arasındaki Farklar Neler? yazımıza göz atabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.