Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Mivi Commando Z7 Oyun Kulaklığı Hindistan' da Tanıtıldı

Mivi, Hindistan'da Mivi Commando Z7 adında yeni bir kulak içi kulaklık piyasaya sürdü. Özellikle oyun için tasarlandığından, uzun pil ömrü, düşük gecikme modu ve RGB ışıklar gibi birçok aranan özellikle donatılmıştır.

Mivi Commando Z7 Oyuncu Kulaklığı Özellikleri Neler?

Mivi Commando Z7 Oyun Kulaklığı özellikleri açısından, mükemmel ses kalitesini garanti eden 13mm Elektro-Dinamik Sürücüler ve Çift Mikrofonlu AI-ENC Çipi ile donatılmıştır. Ayrıca, AI Çevresel Gürültü Engelleyici ve HDCalls Teknolojisi, genel ses deneyimini artırır. Oyuncular, sorunsuz oyun için gecikmeyi en aza indiren 35ms düşük gecikmeli oyun modunu takdir edeceklerdir.

Bağlantı açısından, bu kulaklıklar, güvenilir ve stabil bir bağlantı sağlayan Bluetooth Sürüm 5.3'ü kullanır. Tasarımları, göz alıcı Çift RGB aydınlatma ve kullanıcı dostu dokunmatik kontrolleri içerir.

Pil ömrü söz konusu olduğunda, bu kulaklıklar, kulaklıklarda tek seferde 8,5 saat oynatma süresiyle birlikte toplamda etkileyici 50 saatlik bir pil ömrü sunar. Ek olarak, Hızlı Şarj Teknolojisi, 10 dakikalık hızlı bir şarjla 500 dakikaya kadar oynatma süresi sağlar.

Dayanıklılık konusunda endişesi olanlar için Commando Z7 oyuncu kulaklıkları, aktif yaşamlar için uygun olan IPX4 sıçrama geçirmez bir derecelendirmeye sahiptir.

Uygun Fiyatlı Oyuncu Kulaklığı Mivi Commando Z7 Ne Kadar?

Mivi Commando Z7, Beyaz, Siyah ve Mavi olmak üzere üç çekici renkte 999 Rs fiyatla mevcuttur ve Flipkart'tan satın alınabilir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.