Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2024'te Tüm AirPods Serisine USB-C Gelecek: Yeni Modeller Yolda

Apple'ın Eylül 2023 etkinliği yaklaşıyor ve AirPods serisi hakkında daha fazla dedikodu dolaşmaya başladı. Son dönemde Apple'ın AirPods Pro'ya USB-C şarj kutusu eklemeyi planladığına dair söylentiler çıkmıştı. Şimdiyse, bu değişikliğin tüm AirPods serisine 2024 yılında genişletileceği iddia ediliyor.

USB-C'nin AirPods Serisine Genişlemesi

Bloomberg'in baş teknoloji muhabiri Mark Gurman'ın son 'Power On' bültenine göre, Apple 2024 yılında tüm AirPods serisini USB-C ile güncelleyebilir. Bu, yalnızca USB-C portuna sahip olacak AirPods Pro 2'nin aksine, AirPods 3. Nesil ve AirPods Max'in de tamamen yeni modellerle birlikte USB-C yükseltmesi alacağı anlamına geliyor.

AirPods Serisinde Neler Bekliyoruz?

AirPods Pro, Apple'ın en popüler kulaklığı olmaya devam ediyor. Ancak, AirPods Max modeli de giderek daha popüler hale geliyor. iOS 17'nin Eylül 2023'te çıkmasını takiben büyük bir yazılım güncellemesi de bekleniyor. Bu güncelleme ile AirPods Pro 2'ye Adaptif Ses, Konuşma Farkındalığı, Kişiselleştirilmiş Ses Seviyesi, Ek Sessiz Kontroller, otomatik cihaz değiştirme ve Koyu Mod gibi altı yeni özellik eklenecek.

Geleceğe Dönük Planlar

Apple'ın, AirPods Pro için yeni bir işitme testi özelliği üzerinde çalıştığı ve sıcaklık sensörleri eklemeyi düşündüğü patent başvurularına göre belirtiliyor.

Bu yenilikler, Apple'ın AirPods serisine olan yatırımının hala tam gaz devam ettiğini gösteriyor. Daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.