Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Ultimate Ears Epicboom: Büyük Ses, Büyük Fiyat

Ünlü ses markası Ultimate Ears (UE) dört yıl aradan sonra hayranlarını Epicboom adındaki yeni hoparlörüyle heyecanlandırıyor. Fiyat etiketi de adı kadar epik.

Önce Fiyatıyla Şoku Atlatın: UE Epicboom Yüksek Bir Fiyata Sahip

Ultimate Ears'ın Epicboom modeli, bugünden itibaren Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya Pasifik'te 349 dolar / 340 sterlin (yaklaşık olarak 550 Avustralya Doları) fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Wonderboom 3'ün fiyatı sadece 99.99 dolar / £89.99 / AU$149 iken, Epicboom oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle geliyor.

UE Epicboom'un Teknik Özellikleri

Bluetooth bağlantı seçeneği sunan Epicboom, 55m (180ft) menzile sahip. BOOM uygulaması üzerinden farklı EQ ayarları arasında seçim yapabilir, kişisel zevkinize göre ses ayarlarını özelleştirebilirsiniz.

Birden Fazla UE Hoparlörü Eşleştirin

BOOM uygulamasındaki "PartyUp" özelliği, birden fazla uyumlu Ultimate Ears hoparlörünü eşleştirmenizi sağlar.

Çevre Dostu ve Portatif Tasarım

Epicboom, %100 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş polyester kumaştan üretilmiş ve en az %59 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içeriyor. Ayrıca hoparlör, yeni uzun geri çekilebilir kumaş kayışı sayesinde taşınabilir.

Yüksek Ses Kalitesi ve Dayanıklılık

Hoparlör, IP67 derecesiyle suya ve toza karşı dayanıklı. 17 saate kadar pil ömrü sunuyor ve USB-C portu sayesinde şarj oluyor.

UE Epicboom, yüksek fiyat etiketiyle premium bir sektörde yarışacak. Tam incelememiz için bizi takip etmeye devam edin.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.