Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Philips'ten Yeni Uyku Kulaklıkları ile Daha İyi Bir Uyku Mümkün mü?

Uykuya dalamakta zorlananlar için Philips, yeni uyku kulaklığı modeli ile çözüm sunuyor. Dünyanın en ince kulaklıkları arasında gösterilen Philips Sleep Headphones with Kokoon, sadece dışarıdaki gürültüyü maskelemekle kalmıyor, aynı zamanda uyku alışkanlıklarınızı da izliyor.

Philips Sleep Headphones Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu kulaklıklar, dış gürültüyü pasif olarak engellemenin yanı sıra beyaz gürültü ile dış sesleri de dengeleyebiliyor. Yana yatarak da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, kendi sesinizi ya da binaural ritimler gibi dahili sesleri seçebileceğiniz bir yelpaze sunuyor. Uykuya daldıkça, kulaklık otomatik olarak ses seviyesini azaltıyor.

Uykuya dalınca, Kokoon uygulaması devreye giriyor. Kulaklıklar, hareketlerinizi ve kalp atış hızınızı gece boyu (veya gündüz, eğer gündüz uyuyorsanız) izlemek için ivmeölçerler ve minik bir optik kalp atış hızı monitörü içeriyor.

10 saatlik batarya ömrü ile sadece uyku için değil, müzik dinlemek, podcast'ler ve telefon görüşmeleri için de kullanabilirsiniz.

Philips Uyku Kulaklıklarının Fiyatı Ne Kadar?

 

Philips uyku kulaklıklarının fiyatı £249 / $249 olarak belirlendiğini düşünüldüğünde çok da uygun fiyatlı sayılmaz. Uygulamanın tüm özelliklerini kullanmak için aylık bir ücret ödemeniz gerekiyor. Philips, temel özellikleri içeren ücretsiz bir versiyon da sunacak, ancak abonelik ücreti henüz açıklanmadı. Kokoon uygulaması şu anda App Store ve Google Play'de ücretsiz ve Ekim 2023'te kulaklıkların sevkiyatına başlanmadan önce güncellenecek.

Bu uyku kulaklıkları, sizi uykusuz gecelerden kurtarabilir ve uyku kalitenizi artırabilir. Özellikle gelişmiş uyku izleme fonksiyonları ve uzun batarya ömrü ile dikkat çeken Philips Sleep Headphones, uyku problemleriniz için akıllıca bir yatırım olabilir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.