Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

ONANOFF, Yetişkinler İçin Yeni Kablosuz ANC Kulaklığını Çıkardı!

ONANOFF, genellikle çocuklar için tasarladığı güvenli kulaklıklar ile tanınmış bir marka. Ancak, yetişkin kitleye yönelik yeni ürünü FOKUS+ ile dikkat çekiyor. 199 dolarlık fiyat etiketiyle, bu kulaklıklar Sony WH-1000XM5 gibi pazar liderleriyle yarışıyor. FOKUS+ daha çok profesyonel bir kullanıma hitap ediyor ve evde çalışanlar ya da oyuncular için de iyi bir seçenek olabilir.

 

ONANOFF Kablosuz ANC Kulaklığın Özellikleri

 

FOKUS+ modelinin öne çıkan yönü, dahili kablosuz şarj özelliği ile her zaman kullanıma hazır olması. Üretici, tek bir şarj ile 50 saat kullanım süresi vaat ediyor.

 

Kulaklıklar, standdan çıkarıldığında otomatik olarak açılıyor ve bilgisayarınıza bağlanıyor. Çok noktalı Bluetooth özelliği, çıkarılabilir mikrofon ve sağlam bir taşıma çantası da mevcut.

 

ONANOFF, FOKUS+'ın hibrit ANC teknolojisi ile birden fazla mikrofon kullandığını belirtiyor, fakat detay vermiyor. Bu kulaklıklar, özellikle yüksek frekanslı seslerde ciddi iyileştirmeler gösteriyor ve gürültü önleme konusunda iyi bir alternatif olabilir. Ancak, bu özellikler genellikle evde ya da ofiste kullanıldığında daha etkili. FOKUS+ ayrıca vokal arttırıcı bir özellik olan FokusMode'a da sahip.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.