Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Mivi DuoPods A250 TWS Kulaklık Modeli Hindistan' da Tanıtıldı

Yeni Mivi DuoPods A250 TWS kulaklıklar, ter direnci ve büyük ses sürücüleri gibi dikkat çekici özellikler sunuyor

Son olarak geçen hafta DuoPods D3 TWS kulaklıklarını piyasaya süren Mivi, şimdi de DuoPods A250 kulaklıklarını Hindistan'da tanıttı. Bu yeni kulaklıklar, ter direnci ve büyük ses sürücüleri gibi birçok çekici özellik sunuyor. Daha fazla detay için okumaya devam edin.

Peki Mivi TWS Kulaklıkların Özellikleri Neler?

 

Mivi DuoPods A250 kulaklıklar, zengin ve güçlü ses kalitesi sunan büyük 13mm Super Solid Bass sürücülerle geliyor. Yapay zeka destekli bir ENC Çipi ile donatılmış olan bu kulaklıklar, net aramalar için AI Çevresel Gürültü Engelleme ve HDCalls Teknolojisini etkinleştiriyor. Çift bağlantı desteği sayesinde, cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

DuoPods A250, Bluetooth Sürüm 5.3 ile stabil ve etkin bir kablosuz bağlantı sunuyor. Pil açısından, bu kulaklıklar tek bir şarjla 7,5 saat kesintisiz oynatma süresi ve toplamda etkileyici 40 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Swift Şarj Teknolojisi sayesinde, sadece 10 dakikalık bir şarj etkileyici 500 dakika oynatma süresi sağlıyor. Kulaklıklar ayrıca IPX4 ter direncine sahip olarak tasarlanmıştır.

Mivi DuoPods TWS Kulaklık Fiyatı Ne Kadar?

999 Rupi fiyatla satışa sunulan Mivi DuoPods A250 TWS kulaklıklar, Mavi, Siyah, Uzay Gri, Beyaz ve Nane Yeşili renk seçenekleriyle Amazon.in üzerinden satın alınabilir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.