Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Shure'un Yeni Aonic 50 Bluetooth Kulaklıkları Uzamsal Ses ve İki Kat Pil Ömrüne Sahip

Shure, tasarım konusunda Aonic 50 kulaklıklarında çok fazla değişiklik yapmamış olsa da, içeride oldukça kapsamlı bir güncellemeyle genel performansı büyük ölçüde yükseltti. Firma, bugün 349 dolar fiyat etiketine sahip olan premium kablosuz ANC özellikli kulaklıklarının yeni modelini duyurdu. Bu yeni model, uzamsal ses, geliştirilmiş aktif gürültü iptali (ANC) ve önceki versiyona göre iki kat daha fazla pil ömrü sunuyor.

Shure Aonic 50 Bluetooth Kulaklık Özellikleri Neler?

 

Ses kalitesi açısından Shure, yeni Aonic 50 modelinde "akustik modelleme ve kritik dinleme" algoritmasından yararlanan kendi uzamsal ses teknolojisini taşıyor. Burada üç farklı mod bulunuyor — Müzik, Sinema ve Podcast — ki firma, bu modların her birinin farklı kullanım senaryolarına uygun şekilde tasarlandığını belirtiyor. Müzik modu, "yüksek kaliteli hoparlörler" ile dinleme deneyimi sunarken, Sinema modu daha fazla düşük ton ekleyerek tiyatroda olduğunuz hissini yaratıyor ve doğal dialoglar sunuyor. Podcast modu, sunucunun sesini kullanıcının kulaklarına daha yakın bir konumda sunuyor. Tüm bunlar 50mm dinamik sürücüler ve Snapdragon Sound ile aptX Adaptive tarafından destekleniyor, bu sayede AAC, SBC ve LDAC kodeklerinde müzik akışı yapabiliyorsunuz.

Firma, önceki versiyondan gelen "ayarlanabilir" ANC yerine yeni bir hibrit aktif gürültü iptal sistemini tercih etmiş. Diğer kulaklıklardaki hibrit ANC gibi, firma kulak kabının iç ve dışında mikrofonlar kullanarak çevresel gürültüyü izliyor. Shure, dört farklı modda gürültü engelleme ve çevresel sesi kontrol etmenize olanak tanıyor: Hafif, Orta, Maksimum ve MaxAware. Sonuncusu, firma tarafından "istenmeyen gürültüyü engellerken çevrenizin farkında olmanızı sağlayan mükemmel dengeli bir seçenek" olarak tanımlanıyor. Ayrıca, bir slider kullanarak bu seviyeleri ayarlamanıza olanak tanıyan Gelişmiş Çevre modu da bulunuyor.

Shure'un Yeni Bluetooth Kulaklık Ne Zaman Satışa Çıkacak?

 

Shure Aonic 50 (2. nesil) Bluetooth Kulak üstü Kulaklık Eylül ayında satışa sunulacak. Shure, ikinci nesil Aonic 50 için pil ömrünü iki katından fazla artırmış. Şimdi bir şarj ile 45 saate kadar dinleme süresi sunuyor, bu önceki versiyonda 20 saatti. Yeni modelde 15 dakikada beş saat kullanım sağlayan bir hızlı şarj özelliği de var. Firma, otomatik kazanç kontrolüne sahip mikrofonlar sayesinde "üstün" çağrı kalitesi sunduğunu da belirtiyor. Shure, altı yerleşik mikrofonun otomatik olarak çevresel gürültü ile başa çıkabileceğini ve "eşsiz" bir netlik sağladığını iddia ediyor. Şirketler ses performansı konusunda sık sık büyük vaatlerde bulunuyorlar, bu yüzden kendi testlerimizi tamamlayana kadar bu konuda kesin bir yargıya varamayız.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.