Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

PlayStation, Premium Kulaklık Markası Audeze' yi Satın Aldı

PlayStation'un ana şirketi Sony Interactive Entertainment (SIE), oyun ses deneyimindeki yeniliklerini hızlandırmak için premium kulaklık markası Audeze'yi satın aldı. Audeze, farklı platformlar için ürün geliştirmeye devam edecek ve PlayStation ekosisteminin avantajlarından yararlanacak.

SIE, yeni Pulse Explore kulak içi kulaklıkları ve Pulse Elite kulak üstü kulaklıklarını tanıttı. Her iki kulaklık da, kayıpsız düşük gecikmeli yeni teknoloji olan PlayStation Link'i kullanacak. Bu teknoloji özellikle PlayStation 5 (PS5) ve yeni taşınabilir oyuncu cihazı PlayStation Portal için tasarlanmıştır.

PlayStation Portal, 8 inçlik bir LCD ekrana ve 60 fps'de 1080p görseller sunar. WiFi üzerinden PS5 oyunlarını akışlı bir şekilde oynamanıza imkan tanır. Ancak, bulut oyun akışını PlayStation Plus Premium ile desteklemez.

Bu gelişmeler, SIE'nin oyun deneyimini sadece görsellerle değil, aynı zamanda sesle de zenginleştirmek istediğini gösteriyor. Oyuncular, PlayStation ekosisteminin sunduğu yüksek kaliteli ses deneyiminin keyfini çıkarabilecek.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.