Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

iPhone için Tasarlanan Questyle NHB12 Kablolu Kulaklıklar Kayıpsız Ses Sunuyor

Gerçek kablosuz kulaklıkların konforunu ne kadar sevsek de, çoğu aynı ses kalitesi sorununa sahip. Bluetooth'un veri transfer hızı yetersiz kaldığı için genellikle kayıpsız ses kalitesi sunamıyorlar. Ancak kablolu kulaklıklar bu konuda bir sorun yaşamıyor ve üçüncü nesil AirPods'tan çok daha yüksek kaliteli müzik sunabiliyorlar.

Yeni Questyle NHB12, piyasadaki en ilginç kablolu kulaklıklardan biri olabilir. Özellikle iOS ve iPadOS cihazlar için tasarlanmış bu kulaklıklar, şu anda Kickstarter üzerinden ön siparişe açılmış durumda ve fiyatları 229 dolar. Erken kuş fiyatı bu ve kulaklıklar piyasaya sürüldüğünde fiyatı 299 dolara çıkacak.

Questyle NHB12 Kablolu Kulaklıkların Ana Özellikleri

Questyle NHB12, standart bir 3.5mm kablo ile bağlanabiliyor. Ancak asıl özelliği 'kayıpsız Lightning' kablosu. Bu kablo, içerisinde bir DAC ve amplifikatör barındırıyor. Kulaklığın işlem yaptığı ses kalitesini belirten küçük bir ışığı da var.

Ancak burada potansiyel bir sorun var: Gelecek ay piyasaya sürülecek iPhone 15 ile Lightning kablosu sona erecek. Yeni iPhone modelleri USB-C portu ile gelecek. Eğer yakın gelecekte yeni bir iPhone almayı planlıyorsanız, USB-C versiyonu çıkana kadar bu kulaklıkları ön sipariş etmek istemeyebilirsiniz.

Kickstarter kampanyaları gibi kitlesel fonlanan ürünlerde her zaman bir risk var, ancak Questyle NHB12 fonlama hedefini fazlasıyla aştığı için oldukça güvenilir bir ürün olacağını söyleyebiliriz.

Fiyat etiketi ve aynı fiyata harika kulaklıkların bulunabilir olması göz önüne alındığında, Questyle NHB12'nin piyasaya sürülmesini ve ilk incelemelerin gelmesini beklemek daha akıllıca olabilir. Özellikle de Sony'nin WF-1000XM5 modeli gibi rakipleri varken. Bu Sony modeli, Questyle'ın vadettiği ses kalitesini tam olarak sunamasa da, Android cihazlarda LDAC teknolojisi ile yüksek kaliteli ses sunuyor. Ancak, şu an için iOS, LDAC'ı desteklemiyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.