Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Urbanista Malibu: Güneş Enerjili Bluetooth Hoparlör

İsveçli ses markası Urbanista, gelişmiş güneş enerjisi şarj özelliği sayesinde müziği asla durdurmayan yeni bir Bluetooth hoparlör modeli olan "Malibu"yu tanıttı. Dahili bir güneş paneli sayesinde, bu taşınabilir hoparlör geleneksel bir şekilde şarj olmadan, hem dış hem de iç mekan ışığına maruz kaldığında enerjisini tamamlıyor.

Urbanista Malibu Bluetooth Hoparlör Özellikleri Neler?

Güneş ve Işık ile Şarj

Malibu'nun bataryası tam olarak şarj olduktan sonra, ne kadar ışığa maruz kaldığına bağlı olarak bir gün boyu gidebilir. Ek olarak, USB-C portu da bulunuyor ve geleneksel bir şekilde de şarj olabilir.

Yüksek Kaliteli Ses ve Dayanıklılık

Urbanista Malibu, en iyi Bluetooth hoparlörlerden beklenecek tüm özelliklere sahip. Dayanıklı bir tasarım ve IP67 sertifikası ile suya, kuma, toza karşı tam koruma sağlıyor.

Özelleştirilebilir Ses Profili ve Çift Hoparlör Desteği

Eşlik eden bir Urbanista uygulaması ile batarya seviyelerini takip edebilir, tarihsel verilere göz atabilir ve tamamen özelleştirilebilir bir EQ bant ile ses profilini değiştirebilirsiniz. İki Malibu hoparlörü bir araya getirerek stereo ses deneyimi de yaşayabilirsiniz.

Öne Çıkan Teknoloji

Urbanista, Exeger'in Powerfoyle güneş hücreleri sayesinde oldukça verimli bir şarj deneyimi sunuyor. Malibu, Urbanista'nın ilk ışıkla çalışan taşınabilir hoparlörü olmasına rağmen, marka daha önce de aynı güneş hücrelerini kullanan Los Angeles kulaklıklarını ve Phoenix kulaklıklarını piyasaya sürmüştü.

 

Urbanista Malibu Bluetooth Hoparlör Fiyatı Ne Kadar?

Urbanista Malibu bluetooth hoparlör yakında piyasaya sürülecek ve Fiyatı £149 / $149 / yaklaşık AU$296.13 olarak belirlenmiş. Avustralya'da ne zaman kullanılabileceği konusunda henüz bir bilgi yok.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.