Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Earfun Kulaklıklar Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

EarFun, en yüksek performansı en iyi fiyatla sunuyor 

 

2018’de bir grup endüstriyel tasarımcı, akustik mühendis ve müzik tutkunu tarafından kurulan EarFunson teknolojiye sahip, yüksek performanslı kulaklık modellerini ulaşılabilir fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

 

What Hi-Fi?, CNETPCMag ve Indiegogo  gibi otoriteler tarafından “en iyi fiyat-performans” kulakları olarak kabul edilen EarFun modelleri; premium bir ses deneyimi yaşatıyor.

  

Üstün niteliklere sahip kablosuz ses ürünleri yaratma vizyonuyla, son teknolojiye sahip kulaklık modelleri tasarlamayı sürdüren EarFun, en uygun fiyatlarla premium ses deneyimi yaşatan ürünler sunuyor.   

  

“Daha İyi Ses, Daha İyi Yaşam” sloganıyla birbirinden özel kablosuz kulaklık modelleri sunan marka; Air Pro, Air True Wireless, Free Pro, Free 2 ve Air Pro 2 True Wireless modelleriyle, pazarda ki güvenilir oyunculardan biri olmaya hazır. Bunu destekleyecek doğrultuda; Firma CES Inovasyon ve iF Tasarım Ödülü gibi birçok uluslararası ödüle de sahip.

 

 

 

Modeller hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için inceleme yazılarımızı okuyabilir, youtube kanalımızı ziyaret ederek detaylı inceleme videolarını seyredebilir ve satın almak için; magaza.kulaklik.com'u ziyaret edebilirsiniz:

 

https://magaza.kulaklik.com/collections/earfun

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.