Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Noise Yeni Kulak içi Bluetooth Kulaklığı NoiseBuds VS104 Max' i Tanıttı!

Ses teknolojisi firması Noise, başarılı lansmanlarının ardından, yeni TWS kulaklığı Noise Buds VS104 Max'ı piyasaya sürerek Ağustos ayına hızlı bir giriş yaptı. Aktif gürültü engelleme özelliğine rağmen, uygun fiyatlı bluetooth kulaklık olması ile dikkat çekiyor.

 

Noise Buds VS104 Max Kulak içi Bluetooth Kulaklık Özellikleri

 

Noise Buds VS104 Max, kullanıcılara premium bir ses deneyimi sunan 13 mm'lik sürücüler ile donatılmıştır. Ayrıca, kulaklıkların şarj kutusunun kapağı açıldığında otomatik olarak akıllı telefonunuzla eşleşmesini sağlayan Hyper Sync teknolojisi ve dahili Bluetooth 5.3 teknolojisi bulunmaktadır.

Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, çevresel gürültüyü 25 dB'ye kadar azaltarak kullanıcılara hoş ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sunar. Ek olarak, kulaklık dış dünyayı duymanıza olanak tanıyan bir şeffaflık moduna da sahiptir.

Noise Buds VS104 Max Detayları Aramalar ve online toplantılar için ideal olan kulak içi kulaklıklar, kristal netliğinde iletişim sağlamak üzere Dörtlü Mikrofon ve Çevresel Gürültü Kontrolü (ENC) ile birlikte gelir. Oyun oynarken veya video izlerken 50 ms'ye kadar ses senkronizasyonu sağlayan düşük gecikme modu da mevcuttur.

Buds VS104 Max, toplamda 45 saatlik etkileyici bir pil ömrü sunuyor ve Instacharge teknolojisi, 10 dakikalık hızlı şarjla kulaklıkların üç saat kullanım ömrü sunmasını sağlıyor. Ayrıca, bluetooth kulaklıklar IPX5 sertifikalı suya dayanıklılık özelliğiyle spor ve egzersizler için ideal bir seçenek oluyor.

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik Yeni çıkan Noise Buds VS104 Max, ön sipariş için açılmış durumda ve 3 Ağustos'tan itibaren Amazon Hindistan üzerinden satın alınabilecek. Bu kulaklıklar, sınırlı bir süre için indirimli fiyatı olan 1.699 Rs ile sunuluyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.