Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

1More 70 Saatlik Pil Ömürlü Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Tanıttı!

Çin merkezli ses cihazları üreticisi 1More, yerel pazarda 40 mm dinamik bobine sahip yeni Bluetooth kulaklığı SonoFlow SE'yi duyurdu. Kulaklık, gürültü engelleme özelliğini içeriyor ve şirketin önceki SonoFlow modelinin güncellenmiş bir sürümü.

SonoFlow SE, 40 mm dinamik bobin (32 ohm) ve 35dB QuietMax çift girişli akıllı gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmış bir cihaz. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile uyumlu olan kulaklık, 70 saatlik etkileyici bir pil ömrüne sahip. Ancak, aktif gürültü önleme özelliği açıkken pil ömrü 50 saate düşüyor. Ayrıca, şirket, 5 dakikalık şarjın cihazın 5 saat oynatma sağlayabileceğini iddia ediyor.

Yenilenen 1More SonoFlow SE kulak üstü kulaklık AI ile desteklenen çağrı gürültü engelleme teknolojisi sunuyor. Bu, kullanıcıların çevresel gürültüyü dinamik bir şekilde ortadan kaldırmasına olanak sağlar. Kulak üstü kulaklık kısımları, rahat bir kullanım sağlamak için yumuşak protein deriden yapılmıştır ve kulaklığın toplam ağırlığı 240 gramdır. Kulaklık, bozulma filtresi olmayan 12 farklı türde ses efekti sunuyor, bu da tam netlik ve ayarlanabilir bir müzik deneyimi sağlıyor.

Çok Yönlü 1More SonoFlow SE Kulaklık Çeşitli uygulamalar için uygun. Müzik dinlemekten oyun oynamaya kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir. Şu anda, bu cihaz Çin'in çeşitli perakende platformlarında, JD.com dahil, 349 yuan (~49 $) başlangıç fiyatı ile satışta. Ancak, SonoFlow SE kulaklığın küresel mevcudiyeti ve fiyatlandırması ile ilgili şu anda bilgi bulunmamaktadır. Bununla birlikte, cihazın ilerleyen dönemlerde diğer pazarlarda da sunulabileceği tahmin ediliyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.