Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

OnePlus Nord Buds 2R: Uygun Fiyatlı ve Kaliteli TWS Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

OnePlus, yeni akıllı telefon serisi OnePlus 10’u tanıttığı etkinlikte, uygun fiyatlı ve kaliteli bir tam kablosuz kulaklık modeli olan OnePlus Nord Buds 2R’yi de duyurdu. Bu kulaklık, OnePlus Buds 2’nin kardeşi olarak piyasaya çıkıyor ve abisinden bazı özelliklerde kırpmaya giderek daha ekonomik bir seçenek oluyor.

OnePlus Nord Buds 2R, tam kablosuz kulaklık segmentinde rekabet edebilecek özelliklere sahip. Kulaklık, 12.4mm dinamik sürücüler sayesinde net ve dengeli bir ses kalitesi sunuyor. AAC ve SBC kodek desteği ile de ses aktarımında sorun yaşamıyor.

OnePlus kablosuz kulaklık, Bluetooth 5.3 bağlantısı ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor ve kolayca geçiş yapabiliyor. TWS Kablosuz Kulaklık, yazılımsal olarak gürültü engelleme özelliği ile de dış sesleri azaltıyor ve silikon uçlar ile de kulak içinde rahat bir oturma sağlıyor. Her parçada iki mikrofon bulunan kulaklık, görüşme kalitesini de yükseltiyor.

Kulaklık, batarya konusunda da iddialı. Kutusundaki minik bildirim ışığı ile batarya durumunu gösteren kulaklık, tek şarj ile 8 saat müzik dinleme süresi sunuyor. Kutusu ile birlikte bu süre 38 saate kadar çıkabiliyor. Kutu, USB-C portu ile şarj edilebiliyor.

 

OnePlus Nord Buds 2R’nin en dikkat çeken yanı ise fiyatı. Kulaklık, sadece 27$ civarında bir fiyat etiketine sahip. Bu fiyata bu kadar özellik sunan bir tam kablosuz kulaklık bulmak zor. OnePlus Nord Buds 2R, bütçe dostu bir tam kablosuz kulaklık arayanlar için iyi bir alternatif olabilir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.