Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods Modeline Adaptif Şeffaflık Modunu Getirdi

Apple, bir etkinlikte yeni AirPods modellerine bazı güncellemeler getirdiğini duyurdu. Bu değişikliklerden en önemlisi Adaptif Seffaflık Modu oldu. 

 

Adaptif Şeffaflık Modu Nedir?

“Adaptif Şeffaflık”, ANC ve Transparan modları arasındaki dengeyi koruyor diyebiliriz. Bunun yanında Apple’ın Adaptif Şeffaflık teknolojisinde korna, konuşma, uyarı sesleri gibi gürültüleri size duyururken arka plan gürültülerini size yansıtmıyor. Bu sayede daha güvenli bir şekilde kulaklığı kullanabiliyor olacağız. Bu özellik sadece Apple AirPods Pro 2 Bluetooth kulaklığında olacak.  Bu yeni gürültü engelleme modunu beğendiniz mi? 

 

 

Kişiselleştirilmiş Ses Nedir?

Apple, AirPods’a getirdiği yeni bir özelliği ise kişiye özel bir ses profili oluşturması yönünde bir güncelleme. Kullanıcının içerik tüketim davranışlarını yapay öğrenme ile öğrenecek olan bu teknoloji; kullanıcı hangi saate ne kadar seviyesinde kullanım sağlıyor, videoları hangi ses seviyesinde kullanıyor ise kulaklık otomatik olarak ses seviyesini ayarlayacak. 

 

 

Artık Apple Airpods'ların Mikrofonları Kapatılabiliyor

AirPods’un mikrofonlarını artık istersek kapatabiliyor olacağız. Telefonunuzdan uzakta olmanız halinde AirPods sayesinde kendinizi sessize alabilirsiniz. 

Tüm bunlara ek olarak Apple aygıtlarındaki AirPods geçişlerinde iyileştirmeler yapıldı. Artık aygıtlar arası geçiş daha hızlı ve kolay olacak. 

 

 

AirPods'lara Adaptif Şeffaflık Modu Ne Zaman Geliyor?

AirPods’lar için gelen yeni güncellemeler Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. IOS 17, MacOS Sonoma ve iPadOS 17 ile getirilecek. Bu güncellemeyi bluetooth kulaklıklarınıza nasıl yükleyeceğini bilmiyorsanız AirPods ve AirPods Pro Nasıl Güncellenir blogumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.