Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Samsung, Yepyeni HW-Q ve HW-C Serisi Soundbar'ları Tanıttı

Teknoloji devi Samsung, son HW-Q ve HW-C serisi soundbar modellerini duyurdu. Bu lansman, önceki S serisi modellerin Hindistan gibi pazarlarda lansmanından kısa süre sonra ve yeni miniLED teknolojili 98 inç 4K Q80Z TV'yi duyurmasından birkaç gün sonra geldi.

 

Amiral gemisi sınıfı HW-Q990C modeli, Dolby Atmos tarafından desteklenen etkileyici surround ses teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bu cihaz 11.1.4 kanallı ses sunuyor ve Samsung TV hoparlörleriyle senkronize olarak çok kanallı performans sağlayabiliyor. Ayrıca, HW-Q990C, Q Symphony 3.0 teknolojisi ile gelişmiş ses performansı sunuyor ve WiFi veya SmartThings cihazı aracılığıyla kontrol edilebiliyor. HW-Q900C modeli ise kablosuz Dolby Atmos ile birlikte 7.1.2 kanal ses sunarak dinleyicilere derin ve net bir ses deneyimi vadediyor.

 

Yeni soundbar modelleri ayrıca SpaceFit Sound Pro özelliğini de beraberinde getiriyor. Bu özellik, sesi odaya göre otomatik olarak optimize edebiliyor. Bu gelişmiş serinin bir diğer üyesi olan HW-Q800C, Dolby Atmos'u destekliyor ve 5.1.2 kanala sahip. Diğer modeller olan HW-Q700C, HW-Q600C ve HW-Q60C, üst düzey Q Symphony teknolojisi ile geliyor ve Adaptive Sound ile Game Mode Pro gibi özellikler sayesinde kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

 

Samsung, HW-C450 ve HW-C400 olmak üzere iki yeni model içeren C serisini de duyurdu. HW-C450, bir subwoofer ile birlikte 2.1 kanallı bir soundbar olup, tek bir dokunuşla Bass Boost özelliğini sunuyor. Ayrıca, bu serideki soundbarlar, Bluetooth üzerinden TV'lere kolayca bağlanabiliyor ve Oyun Modu, Adaptive Sound Lite ve Gece Modu gibi özellikler sunuyor.

 

Samsung ayrıca, mevcut S serisine yeni modeller ekledi. Yeni HW-S800B Ultra-Slim Soundbar, yüksekliği ve derinliği 2 inçten az olup minimalist bir tasarıma sahip. Bu kompakt soundbar, Dolby Atmos özelliği ile 3.1.2 kanal ses sunuyor.

Fiyatlandırmaya gelince, üst sınıf Q serisi modeli olan HW-Q700C'nin etiketi 619 dolar. HW-Q800C ve HW-Q990C modelleri ise sırasıyla 799 dolar ve 1,599 dolara satışa sunulacak. HW-C450 modeli 169 dolara, HW-C400 ise 139 dolara satışa çıkacak. Yeni 2023 soundbar serisi, bugünden itibaren Kuzey Amerika'daki resmi web sitesi üzerinden satın alınabilir ve yakın zamanda global olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu gelişmeler, Samsung'un ses teknolojilerindeki yenilikçi adımlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Samsung soundbar modellerinin lansmanı ardından aklınızda soundbar satın alma fikri oluştuysa ve birbirinden farklı dolby atmos destekli soundbarlar arasından seçim yapamıyorsanız Evinizi Sinema Salonuna Çevirecek Soundbar Tavsiyeleri adlı yazımızı inceleyebilir. 2023 soundbar tavsiyelerimizi özelliklerine göre değerlendirebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.