Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

ChatGPT 70 Yeni Eklenti ile Artık İnternete Bağlanabiliyor!

Teknoloji dünyasının en yenilikçi isimlerinden biri olan ChatGPT, yeni sürümüyle birlikte eklenti desteği ve internet erişimi özellikleriyle adından söz ettiriyor! GPT-4 sürümüyle adeta çağ atlayan ChatGPT, birçok özgün içeriğin konusu oldu ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazıları, ChatGPT'nin yanlış bilgileri profesyonel bir şekilde doğruymuş gibi sunmasıyla ilgili eleştiriler getirirken, diğerleri ise ChatGPT'nin bilgi birikimiyle ağızları açık bıraktığını söylüyorlar. 

 

Her ne kadar farklı düşünceler olsa da, ChatGPT'nin oldukça şaşırtıcı seviyelere geldiği bir gerçek. OpenAI, ChatGPT'ye yeni özellikler ekleyerek bu gelişmelerin devamını sağlıyor ve son olarak şirket, eklenti desteğini Plus abonelerine sunmaya başladı. 

 

Artık Plus abonesi olanlar, ayarlar kısmına gelip beta özellikleri kısmına tıkladıklarında Web browsing ve Plugins özelliklerini açarak 70'ten fazla üçüncü parti eklentiyi kullanabiliyorlar. Eklentileri kurup etkinleştirmek de oldukça kolay. Sürüm seçme kısmına gelip Plugins'e basarak kullanıcılar, karşılarına gelen Plugin Store'dan istedikleri eklentiyi kurup etkinleştirebiliyorlar. 

 

Eklenti indirme konusunda bir sınırlama yok, ancak aynı anda sadece 3 eklenti etkinleştirilebiliyor. Bu durumun da pek problem olmayacağı düşünülüyor. Örneğin, emlak ve gayrimenkul alanında bilgi toplayabilen bir eklenti aktifken, spor sitelerine erişim sağlayan bir eklentiye ihtiyaç duyulmayabilir. Eğer ihtiyaç duyulursa da, 3 eklentinin yeterli olacağı düşünülüyor. 

 

ChatGPT'nin bu yeni özellikleriyle birlikte, kullanıcılar daha önce hiç olmadığı kadar zengin bir deneyim yaşayacaklar. Teknolojinin sınırlarını zorlamaya devam eden ChatGPT, gelecekte de daha birçok yenilikle karşımıza çıkacak gibi görünüyor! Teknoloji dünyasında neler olduğunu merak ediyorsanız teknoloji haberlerimizi takip edebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.