Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Amazon Prime Türkiye'de Fiyat Artışı Yaptı - Yeni Fiyatı Ne Kadar?

Dünyanın en büyük şirketleri arasında olan Amazon bir alışveriş sitesidir. Türkiye'deki Amazon Prime abonelik hizmetinde fiyat artışı yaptı. Amazon Prime Kullanıcılarına Ücretsiz Kargo Hizmeti sunarken Prime Video sayesinde de popüler dizilere rahatlıkla erişebilme fırsatı da sunmakta. Buna ek olarak Prime Abonelerine özel indirim fırsatlarına erişim sağlanabiliyorsunuz. Başından beri 8 TL olan Amazon Prime'ın Türkiye'deki fiyatları daha önce hiç değişmemişti. Ancak şimdi bu durum değişti. Yeni Amazon Prime'ın Türkiyede ki Abonelik fiyatı nedir?

Amazon Prime Fiyatı Ne Kadar?

Amazon Prime abonelik ücreti, daha önce Türkiye'de sadece 8 TL idi. Ancak kısa bir süre önce yapılan güncelleme ile Amazon prime abonelik fiyatı 39 TL'ye yükseltildi, bu da fiyatın neredeyse %400 arttığı anlamına geliyor. Fiyat artışı, Amazon Prime'ın rakiplerine göre hala daha uygun bir fiyat noktasında olmasına rağmen, ciddi bir artış olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Amazon Prime ücreti, yeni abonelik almak isteyenler için aktif edilmiş durumda. Eğer daha önce Prime aboneliğiniz yoksa, ilk ay ücretsiz olarak deneme sürecinden geçebilirsiniz. Daha sonraki aylarda ise 39 TL ücret karşılığında hizmetten yararlanabilirsiniz. Mevcut Prime aboneleri için ise yeni fiyatın ne zaman değişeceği henüz açıklanmadı. 

Güncellenen 2023 Amazon Prime fiyatları sonrası Amazon prime nasıl iptal edilir? diye merak ediyorsanız ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.