Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple Airpods’lar Mağazada Güncellenecek!

Apple, AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max için yeni yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların cihazlarını daha iyi bir performans ve deneyim için optimize ediyor. Kullanıcılar Airpods cihazlarını iPhone, iPad ve Mac bilgisayarlar üzerinden kablosuz bağlantı üzerinden güncellenebiliyor. Ancak, Apple cihazı olmayan kullanıcılar için güncelleme süreci biraz farklı ve bu cihazları olmayanlar güncellemeyi yapamıyorlar. 

Apple, bu kullanıcıların AirPods kablosuz kulaklıklarını güncellemek için bir Apple mağazası veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı'na gitmeleri gerektiğini öneriyor. Özellikle Android ve Windows PC kullanıcıları için, bu şu anda AirPods güncellemelerini almanın tek yolu. 

Normal şartlarda AirPods bluetooth kulaklık güncellemeleri ara sıra yayınlanıyor ve genellikle hata düzeltmeleri ve performans optimizasyonları içeriyor. Ancak, Apple sürüm notları yayınlamadığı için, güncellemeyle yapılan özel değişiklikler hakkında kesin bilgiler mevcut değil. 

 

Güncel Apple Airpods Sürüm Numarası Nedir? 

 

Apple AirPods'ların güncel sürüm numaraları şu şekildedir: 

 

  1. AirPods Pro 2. nesil, AirPods Pro ve AirPods 2 ve 3. Nesil ve AirPods Max için 5E133 
  2. AirPods 1. nesil için 6.8.8 
  1.  

 

Apple Airpods Nasıl Güncellenir? 

 

Apple AirPods'larınızı güncellemek için, cihazınızın WiFi'a bağlı ve şarjda olduğundan emin olun. Güncelleme otomatik olarak gerçekleşecektir. Yazılım sürümünü kontrol etmek için ise Bluetooth menüsündeki AirPods'a dokunarak "i" simgesine dokunun. Cihazınız güncellenmiş olacaktır. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.