Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods Pro 3 Dokunmatik Ekran İle Geliyor!

Kablosuz kulaklık pazarında Apple'ın ayrı bir yeri var. Apple, sektörde kaliteyi en iyi şekilde sunabiliyor. Apple AirPods Pro 2.Nesil yeni özelliklerle karşımıza çıkmıştı. Sunduğu teknik performans ve gelişmiş ses kalitesi sayesinde kullanıcıların oldukça dikkatini çekmişti. Apple, AirPods Pro 3. Nesil'de yeni bir özellik daha ekleyecek. Artık AirPods Pro 3.Nesil'in kutusunun üzerinde dokunmatik bir ekran olacak. Apple'ın aldığı yeni patent sayesinde dokunmatik ekranlı bir AirPods Pro modeli piyasaya çıkacak.

 

Bu özelliği kullanan markaların başında JBL var. Marka daha yeni satışa çıkarılan JBL Tour Pro 2 modelinde bu dokunmatik ekranı kullanmıştı. Bizde giyilebilir teknoloji ürünleri artık tek bir cihazda toplanacak gibi duruyor. Daha önce hem akıllı saat hem de bir kulaklık olan Huawei WatchBuds modeline sitemizde değinmiştik. Şimdide Apple AirPods Pro 3'ün Dokunmatik ekranlı çıkabileceğine değiniyoruz. Teknoloji nasıl da eviriliyor :) 

 

Apple AirPods Pro 3'ün Ekranı Üzerinden Neler Yapabileceğiz?

 

Apple AirPods Pro 3'ün ekranı üzerinden; genel durumu hakkında bilgi alabilme, ANC-Transparan Modları arasında geçiş yapabilme, Apple Music, Apple Haritalar, Apple TV+ gibi birçok uygulamayı kullanabileceğiz.

 

Bu sayede artık bir Apple Watch'a ihtiyaç duyma oranı düşecek gibi duruyor. Çünkü AirPods Pro 3'ün kutusundaki ekran aynı Apple Watch Görevi görecek. Apple'dan bu yeni AirPods modeli ne zaman çıkacak? Gerçekten böyle bir ürün piyasaya çıkacak mı? henüz bu soruların net bir cevabı olmasa da böyle bir imkanın olmasından dolayı kolay bir şekilde üretilebilir. Belki de ekstra bir yükseltme yapabileceğimiz opsiyonlu bir satış politikası izler. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda hepberaber tartışalım.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.