Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods Pro 2 Modeli Artık Type-C Girişli Olacak

Apple'ın AirPods kulaklıklar arasında en son AirPods Pro 2'yi çıkarttı. Apple, düşük bütçeli kullanıcılar için AirPods Lite modelini de çıkartıcağının haberini alıyoruz. Fakat bu model çıkmadan önce Apple AirPods Pro 2 modeline bir güncelleme getiriyor. Bu güncelleme Apple'ın telefonlarında ve kulaklıklarında yoğunlukla kullandığı lightning şarj kablolarını AirPods Pro 2 Modelinde Type-C girişli soketle değiştiriyor.

 

Apple AirPods Pro 2 Artık Type-C Oluyor!

 

Ünlü Analist Ming Chi-Kuo, yaptığı açıklamaya göre lightning girişli şarj kablolu Apple AirPods Pro 2'nin Type-C şarj kablolu girişli bir versiyonu satışa sunulacağı yönünde oldu. Bunun sebeplerinde biri bizce tahminen seneye piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 15 modelinin Type-C bir şarj soketine sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir. Şu konuya açıklık getirmek gerekirse yeni Apple AirPods Pro 2 Bluetooth Kulaklıkların kutu içeriğinden Type-C girişli bir şarj kablosu bulunacak mı ya da ekstra olarak satın almamız mı gerekecek bu konuda henüz bir bilgi sahibi değiliz. Fakat haberlerini alır almaz burada sizlerle paylaşacağız. 

 

Apple, iPhone satışlarında adaptörü ayrı tutuyor. Bu satış politikasını AirPods şarj kablolarında sizce yapar mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz.

 

 

Lightning Kablolu Apple AirPods Modelleri Neler?

 

  1. AirPods 1. Nesil
  2. AirPods 2. Nesil
  3. AirPods Pro 
  4. AirPods MAX 
  5. AirPods 3. Nesil
  6. AirPods Pro 2. Nesil

 

 

Bu tarda içeriklerin devamı için bizi takip etmeyi unutmayın. Hoşçakalın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.