Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple Beats Studio Buds+ Modeli İçin Hazırlanıyor!

Beats, Apple'ın yan markası. Daha önceden Beats kendi başına bir markaydı. Fakat Beats kendisini Apple'ın bünyesine konumlandırdı. Apple İOS işletim sistemi için 16.4 RC sürümünü yayınlamasından çok da zaman geçmedi. iOS 16.4’te yani emojiler, web sitesi uygulama bildirimleri gibi birçok yenilikle beraber geliyor olacak. Bu İOS 16.4 sürümünün yayınlanmayan bir özelliği de Beats Studio Buds+ için destek veriyor olması. Yakın zamanda Beats Studio Buds+ modelinin duyurulacağı haberini aldık. Beats Studio Buds+ modeli hakkında elimizde olan tüm gelişmeleri gelin beraber inceleyelim.

 

Beats Studio Buds+'in Özellikleri Neler?

 

2021 yılında Beats Studio Buds modeli piyasaya sürülmüştü. Kullanıcılar tarafından çok sevilen ve tutan bir model olmuştu. Bunun sebebi tam bir fiyat/performans modeli olmasıydı. Apple'ın 2021 yılında piyasada olan kulaklıklarından daha uygun olması da birçok kullanıcı tarafından tutulmasını sağladı. Studio Buds ilk piyasaya sürüldüğünde 150 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkmıştı. Beats Studio Buds+ modelide aynı şekilde Apple Airpods'lara nazaran daha uygun bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Özellikle Beats Studio Buds+ modelinde kullanılacak çip Apple'ın AirPods modellerinde kullandığı çiplerden kullanılacağı duyumu aldık. Büyük ihtimalle W1 ya da H1 çipi kullanılacak gibi dursada bu konu henüz bir kesinlik kazanamadı. Ayrıca bu çipin kullanılıyor olmasının vereceği artılar en önemlisi "Hey Siri" özelliğini desteklemesi. Tabi önceki Beats marka kulaklıklarda bu özelliğin olmaması markanın eksi yönünde bir özelliği olmuştu. Artık şimdi bu sorunun Beats Studio Buds+ modeliğle beraber düzeliyor olması güzel haber. Buds+ üzerinde yapabileceğiniz kontroller; oynatma/duraklatma, ses seviyesi ayarlama ve gürültü modleri arasında geçiş yapabilme. Beats Studio Buds+ modeli ne zaman duyurul henüz net bir bilgi olmasa da yakın zamanlarda duyurulacağı yönünde tahminlerimiz var. 

 

2021 model Beast Studio Buds modeli dediğimiz gibi 150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip ve Beats Studio Buds+ modeli için Apple'dan bir yükseltme gelmezse hemen hemen aynı fiyat bandında piyasaya sürülecek gibi duruyor. Bu tarzda içeriklerin devamı için bizi takip etmeyi unutmayın. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.