Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Nothing Ear Kablosuz Kulaklık Modelleri 22 Mart'ta Piyasaya Sürülecek

Nothing Ear kablosuz kulaklık modelleri, 22 Mart 2023 Çarşamba günü resmi olarak piyasaya sürülecek. Nothing Ear 2 kulaklıkların satışı ise aynıgün saat 15:00 'den itibaren, kendi web sitesi nothing.tech'te etkinliği yayınlayacak . Zamanı daha yakından öğrenmek için e-posta adresiniz ile kayıt olabilirsiniz. Nothing, yeni kulak içi kulaklıkların mevcut kulaklıklarına kıyasla "daha iyi ses" ve "daha iyi netlik" sunacağını söylüyor. Şu anda yeni Nothing Ear kulaklık özellikleri hakkında bilinenler sayısı az sayıda.Kulaklık hakkında son söylentiler ve resim sızıntıları incelendiğinde tasarımın büyük ölçüde aynı kalacağını ancak kulaklığın gürültü önleyici mikrofonlu olduğu görülmektedir.

Buna göre yeni kulaklıklar, "kişiselleştirilmiş ANC" biçiminde bir teknoloji yükseltmesiyle gelecek. Bu, kullanıcıların tercihlerine bağlı olarak aktif gürültü giderme özelliklerini kendilerinin ayarlamasına olanak tanıyor. Ayrıca, en son AirPods Pro 2 eşdeğerleri de dahil olmak üzere piyasadaki diğer kulaklıklar gibi insanların konuşmasını vb. duymak için bir şeffaflık modu olacak.

Nothing Ear Kulaklıklar Ne Zaman Duyuruluyor?

Bluetooth hoparlörü de geçtiğimiz günlerde sızdırılmış olan Nothing'in etkinlik sırasında başka bir şey duyurup duyurmadığını görmek ilginç olacak. Geçtiğimiz haftalarda farklı tasarıma sahip bluetooth hoparlör modelinin sızmasıyla Nothing markasının sunum sırasında en azından lansmanını yapması mantıklı olacak gibi görünüyor.

Nothing patronu Carl Pei de yakın zamanda piyasaya çıkacak bir Nothing Phone 2 hakkında konuşuyor ve 2023 Mobil Dünya Kongresi sırasında cihazın Qualcomm'un Snapdragon 8 çip teknolojisini – büyük olasılıkla Snapdragon 8 Gen 2 – kullanacağını ortaya koyuyor . Yine de bu telefonun ne zaman görünebileceğine dair henüz bir açıklama yok. Yine de bunun, Nothing Ear 2 lansman etkinliğinin bir parçası olmasını beklemiyoruz, orası kesin.

Son zamanlarda sızıntılarıyla ve tanıtımlarıyla büyük ses getiren kablosuz kulaklık modelleri hakkında detaylara ulaşmak için bizi takip edebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.