Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

TCL MoveiAudio Air Kablosuz Bluetooth Kulaklık Türkiye'de Satışa Sunuldu

TCL MoveAudio, Kulaklık sektörü içerisinde bilinen ve sevilen bir marka. Fiyat/Performans kulaklık segmentine girebilecek kulaklıklarıda bulunuyor. TCL MoveAudio Air Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Türkiye pazarına girdi ve ürünün fiyatı ve özellikleri neler hadi gelin hep beraber inceleyelim.

 

TCL MoveAudio Air Bluetooth Kulaklık Özellikleri ve Fiyatı Nedir?

 

TCL MoveAudio Air Kablosuz Kulaklığın özelliklerine bakacak olursak. Kulaklığın çevresel gürültü engelleme yani ANC modu bulunuyor ve 9 saatlik bir batarya ömrüyle karşımıza çıkıyor. Genel şarj kapasitesi 32 saat olan TCL MoveAudio Air'ın Bluetooth versiyonu 5.2'yle güncel bir bağlantı kullanıyor. TCL MoveAudio Air Bluetooth Kulaklık hızlı şarj özelliği sayesinde 15 dakikalık bir hızlı şar ile 2 saat ekstra kullanım sağlayabiliyorsunuz. Kulaklıkların içerisinde 10 mm kompozit titanyum dinamik sürücüler kullanılmış. Bu sayede bass odaklı parçalarda bassların güçlü olduğunu anlayacaksınız. 3 farklı ekolayzır moduylada dilediğiniz gibi kişiselleştirme yapabiliyorsuz. Bu modlar şu şekilde;

 

 

  1. Bass Güçlendirici
  2. Dengeli
  3. Podcast 

 

Bass Güçlendirici modu dinlediğiniz şarkıların bass oranını artırırken, Dengeli mod sayasinde de sesler arsında ki dengeyi bir birine yakın tutuyor. Podcast modunda da podcastler için en uygun sesi sizlere sunuyor. Ayrıca TCL MoveAudio Air'da 4 tane Gürültü Engellleyen mikrofon kullanılmış. 

 

TCL MoveAudio Air Bluetooth Kulaklığın Fiyatı Ne Kadar?

 

2023 Mart ayındayız ve TCL MoveAuido Air Kablosuz Kulaklığın etiket fiyatı KDV dahil 1.399 TL olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.