Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Huawei FreeBuds Pro 2 Plus Modeli Dikkat Çeken Özellikler Barındırıyor!

Huawei'nin Bluetooth kulaklık sektöründe ki yerini hepimiz biliyoruz. Marka son teknolojiyi kaliteli şekilde sunmayı hedefleyen çin menşeili bir firma. Yakın zamanda aldığımız haberlere bakacak olursak Huawei yakında yeni gerçek kablosuz bluetooth kulaklıklarını piyasaya sürecek. Kulaklığın modeli ise Huawei FreeBuds Pro 2+ Bluetooth Kulaklık olacak. Kulaklığın en dikkat çeken özelliği ise aynı akıllı saatlerde olduğu gibi nabız ölçer özelliğinin olacak olması oldu. Huawei FreeBuds Pro 2+ modeli tahminlere göre Huawei P60 cihazları ile birlikte duyurlucak gibi duruyor. 

 

Huawei FreeBuds Pro 2+ Özellikleri

 

Huawei FreeBuds Pro 2+ Bluetooth Kulak İçi Kulaklığın en önemli özelliği sürekli sizin kalp atış hızınızı ölçüyor olması olacak. FreeBuds Pro 2+ modeli aynı zamanda kalp atış hızı normal seviyelerin altında veya üstünde seyrederse kullanıcıya uyarı gönderen bir sistemle donatılacak. Kulaklığın görselleri de internete sızdırılmış durumda. Bu görselleri incelediğimizde FreeBuds Pro 2+ orjinale yakın bir tasarıma sahip olacak. Ancak kulaklıkların daha da küçük bir tasarıma sahip olmasını ön görüyoruz. Bu sayede sizlere taşıma kolaylığı sağlayacak. 

 

 

Huawei FreeBuds Pro 2+'ın Özellikleri

 

  1. Aktif Gürültü Engelleme 
  2. Şeffaflık Modu
  3. Dokunmatik Kontroller
  4. Sürekli Kalp Atışı (Nabız) Kontrolü

 

Gibi son teknoloji özellikleri barındırıyor. Fiyatı hakkında bir bilgi elde edemesek de sizleri gelişmelerden haberdar edeceğiz. Ayrıca Huawei P60 Serisinin tanıtımı hakkında elde ettiğimiz bilgilere göre; Huawei bluetooth kulaklık modelini, Kendi ülkesinde yani Çin'de mart ayında ilk tanıtımı yapacak. Belki de Huawei FreeBuds Pro 2+ Bluetooth Kulaklık da aynı anda duyurulacaktır. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda tartışalım.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.