Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Rode, Gamer ve Yayıncı Odaklı Kulaklığı NTH -100M' i Duyurdu

Rode sadece geçen yıl kulaklıkalr ile ilgilenmeye başladı. Şimdi ilk kulaklığını çıkarmaya hazır ve bu sefer kreatiflere ek olarak oyunculara da kur yapıyor. NTH -100M , NTH-100'ün tanıdık tasarımını alıyor ancak çıkarılabilir mikrofon ekliyot. Rode'un iddia ettiği gibi, donanımın gerçekten "yayın sınıfı" olup olmadığını söylemek için henüz çok erken, ancak ekip arkadaşlarınızla sohbet ederken veya bir canlı yayına ev sahipliği yaparken kaliteli ses istiyorsanız, şirketin mikrofon konusundaki itibarı göz önünde bulundurulduğunda kötü bir performans çıkmayacağı aşikar. Ayrıca, zaten kulaklığınız varsa , bom mikrofonunu ayrı olarak ( NTH-Mic olarak) bile satın alabilirsiniz.

Rode, 40 mm'lik dinamik sürücülerin minimum bozulma ile doğru frekans yanıtı için tasarlandığını iddia ediyor. Podcast'leri ve videoları düzenlemek için nötr bir ses istiyorsanız, seçiminiz NTH-100M olabilir. Eksi bir nokta olarak söyleyebileceğimiz şey ise ANC özelliği ve bluetooth seçeneği sunmuyor olması.

Halihazırda NTH-100'e sahipseniz, NTH-Mic'i ayrı olarak 69$'a satın alabilirsiniz. NTH-100M kulaklığın satış fiyatı ise 189 $ olarak belirlendi  

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.