Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sony’den Yeni Walkman Duyurusu. Hem de 2 Tane!

Selam arkadaşlar, Sony, 2023’ün başında Android tabanlı 2 yeni Walkman Media Oynatıcılarını duyurdu. Walkman modelleri siz hareket halindeyken kaliteli müzik dinlemenizi sağlayan taşınabilir amfi çeşididir. Bu ürünler İnternet bağlantısı ile müzik dinlenebilen; Spotify, Apple Music ve hatta iTunes gibi platformların size sunduğu müzik kalitesini daha da iyileştirip daha kaliteli hale getirebilen cihazlar. Sony’den gelen bu 2 yeni Android tabanlı Walkman’lerin duyurusuna istinaden ürünler bizlere nasıl ve hangi özelliklerle gelecek anlatalım.

 

Sony Walkman Media Player’lar Android işletim sistemiyle karşımıza çıkacak ve tasarım tarafında önceki Walkman’lere çok benzeyecek.  Sony bu konu üzerine çok fazla çalışma yaptığını ve orijinal Walkman’lere olabildiğince benzetmeye çalıştığını söyledi. Cihazın dış kasasında bulunan kontroller ve aparatlar şu şekilde; SD kart yuvası, bir jak girişi yuvası, bileklik asmak isterseniz diye bir kanca yuvası ve çok fazla atama yapabileceğiniz kontrol düğmeleri. Sony’nin bu 2 yeni Walkman’lerinin isimleri; NW-A306 ve NW-ZX707 modelleri. Bu modellerin özellikleri birbirine göre farklılık göstereceğin. Sony bu ürünleri farklı fiyatlar ile piyasaya sunacak.

 

Walkman NW-A306, 2019 Model Walkman’nin güncellenmiş ve geliştirilmiş hali. E tabi bir de Android işletim sistemi ile donatılmış tam bir makine. 3,6 inç LCD, 1280X720 ölçülerinde dokunmatik ekran ve 32 GB’lık depolama alanına sahip olduğunu, Wi-Fi 802.11AC, Bluetooth 5.0 versiyon ile 44,1 kHz FLAC türünde oynatımla 36 saat çalma süresi ve 96 kHz FLAC türünde oynatım için 32 saat çalma süresi vaat ediyor.

 

Walkman NW-ZX707 Media Player, NW-A306’ya göre daha güçlü bir model olarak üretilmiş. İçerinde bir amfinin yanında 4.4 mm ve 3.5 mm jak girişi bulunuyor. Ürün hakkında daha detaylı bilgiler elde ettikçe sizlere ileteceğiz.

 

 Peki Fiyatı?

 

Walkman NW-A306 Modellinin satışa sunulacak fiyatı 430-450 dolar aralığında bir fiyat etiketiyle sürülecek. NW-ZX707 Yani serinin ağır abisi olan bu modelin fiyat etiketi 820- 850 dolar arasında olacak gibi duruyor.

Bu tarz içerikler için takipte kalın. Hoşçakalın 😊

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.