Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Amazon Müzik Daha Fazla Cihaz İçin Uzamsal Ses Desteği Getiriyor

Amazon Müzik Uzamsal Ses Desteği Hizmetini Genişletiyor

 

Amazon Müzik Unlimited müşterileri, özel bir ekipmana gerek duymadan kullanmakta oldukları cihazlar dahil olmak üzere, yeni cihazlarında da uzamsal ses desteğini kullanabilir hale geldiler.

Uzamsal ses, adından da anlaşılacağı üzere; kulaklıklara, kaynağa bağlı olarak, gerçek surround ses ile 3D’ye yakın efektler sunuyor.

 

 

Amazon Müzik; daha önceki yıllarda sağladığı uzamsal ses desteğini bugün daha fazla cihaza sağlıyor. Bu özellik, sınırsız pakete sahip abonelere ücretsiz olarak sunulmasıyla ilgi çekiyor.

 

 

 

Ayrıca Amazon Müzik; 360 Reality Audio, Sony’nin SRS-RA5000 veya SRS-RA3000 kablosuz hoparlörlerinde ve ayrıca HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 gibi ev sinema sistemlerinde destekleniyor. Amazon Müzik Echo Studio’yu da desteklemekte.

 

Alicia Keys, Coldplay, FINNEAS, Lil Nas X ve Remi Wolf gibi ünlü sanatçılar da Sony'nin 360 Reality Audio ve Dolby Atmos'unda karışık yeni müzikler yayınlamaya başladılar.

 

 

Amazon Müzik orijinal sitesini ziyaret ederek uzamsal ses desteği hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.