Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Audio-Technica, Dünyanın İlk Yayıncılar İçin Özel Olarak Tasarlanmış Kulaklığını Tanıttı

Audio-Technica, CES 2023'te her ikisi de canlı yayıncılar için özel olarak tasarlanmış ATH-M50xSTS ve ATH-M50xSTS-USB olmak üzere iki yeni kulaklığı tanıttı.

İçerik oluşturmaya ve canlı akışa girmek isteyen insan sayısının sürekli arttığı bir dünyada, açıkça daha fazla yayın donanımına ihtiyaç var. Bu kulaklıklar, yayıncıların ihtiyaç duyduğu her şeyi tek bir kullanışlı pakette sunmak için tasarlanmış.

Audio-Technica serisine yapılan bu eklemeler, Audio-Technica ATH-M50x kulaklıklarda bulacağınız aynı yüksek kaliteli 45 mm geniş diyaframlı sürücülerle tasarlanmış.

Şirket, derin ve tatmin edici bir bas tepkisinin yanı sıra olağanüstü ses netliği sundukları için bunların en iyi mühendislerin ve ses profesyonellerinin tercihi olduğunu söylüyor. Bu tek başına bile onları herhangi bir oyuncu için iyi bir seçim yapabilir, ancak bu kulaklıkları yayıncılardan ayıran mikrofon kurulumudur.

 

Her iki kulaklıkda, şirketin 20 serisi mikrofonlarından uyarlanmış bir kardioid kapasitif kapsül mikrofon ile donatılmış . Başka bir deyişle, bağımsız bir birinci sınıf mikrofonla karşılaştırılabilir bir mikrofon aldığınızı düşünebilirsiniz.

 

Audio-Technica, bunun sinir bozucu arka plan gürültüsü olmadan stüdyo kalitesinde tatmin edici bir ses yakalama ile sonuçlandığını söylüyor. Esnek mikrofon kolu sayesinde kolayca mükemmel konuma getirmenizi veya sesini kapatmak için yukarı çevirmenizi sağlıyor.

İlginç bir şekilde ATH-M50xSTS, hem 3,5 mm kulaklık jakı hem de XLR mikrofon konektörü ile donatılmış, böylece onu bir ses arabirimi veya mikser ( Rodecaster Pro 2 gibi ) ile kullanabilirsiniz; bu, birden fazla ses kaynağını karıştırmak isteyen yayıncılar için ideal bir seçim olacaktır. 

ATH-M50xSTS-USB, 24 bit/96 kHz'e kadar örnekleme hızı sunan yüksek kaliteli bir A/D dönüştürücü ile yüksek çözünürlüklü ses seçeneği sunuyor. Bu da tak ve çalıştır özelliği ile hem PC hem de Mac ile çalışır. 

 

Bu kulaklıklar ayrıca standart olarak sunulan çeşitli kulak pedi seçenekleriyle birlikte geliyor. Gelişmiş ses yalıtımı için M50x kulak yastıklarını veya rahatlık ve nefes alabilirlik için örgü ve suni deri karışımı olanları kullanabilirsiniz.

 ATH-M50xSTS 169£ veya 199€'ya satılırken, ATH-M50xSTS-USB 199£ veya 229€'ya satışta olacak

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.