Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

OnePlus Buds Pro 2 Kablosuz Kulaklık Görselleri Yayınlandı

OnePlus, OnePlus 11'in yanı sıra yakında yeni bir çift kablosuz kulaklığı tanıtmayı planlıyor. Bu tanıtım muhtemelen 7 Şubat'ta Hindistan'daki etkinliği sırasında gerçekleşecek. Ancak, onları görmek için o kadar uzun süre beklemeniz gerekmeyecek. Evan Blass, yakında çıkacak olan OnePlus Buds Pro 2 Kablosuz Kulaklıkların birkaç fotoğrafını Twitter hesabında yayınladı. Bu fotoğraflara kutu içeriği de dahil.

OnePlus Buds Pro 2, görünüşe göre yeşil yeni OnePlus 11 modellerinden birine uyacak şekilde, siyah ve beyaz olmak üzere üç renkte gelecek. 

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi adı, şarj kutusuna kazınmış olan Dynaudio ile ortaklaşa yapılacak olan Buds Pro2 modelinin pil ömrünün şarj kutusu ve kulaklıklar ile birlikte 38 saate kadar olacağı bildiriliyor.

Spekülasyona göre, OnePlus kablosuz kulaklıklar her bir kulakta 6 mm ve 11 mm olmak üzere çift sürücüye sahip olacak. Bunun yanı sıra aktif gürültü engelleme özelliği olduğunu varsayıyoruz. Bu birinci nesil Buds Pro'da olduğundan, bu sefer olmaması için hiçbir neden yok. Fiyatlandırma ile ilgili ise henüz bir bilgi yer almıyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.