Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Tesla, Aynı Anda 3 Cihazı da Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Platformunu Tanıttı!

 Tesla markası daha çok elektrikli otomobil sektöründe boy gösteren çok ünlü bir marka. Kablosuz şarj sistemleri bir standart olma yolunda hızla ilerliyor. Tesla’da bu durumdan geri kalmamak için “Wireless Charging Platform” adını verdiği Kablosuz şarj standını duyurdu. Bu stant bizlere neler sunuyor beraber bakalım.

 

 

 

Öncelikle Standımız aynı anda 3 cihazı da şarj edebiliyor. Bunlar; kulaklık, telefon veya akıllı saat vb. kablosuz şarj desteği sunabilen cihazlar. 15 watt enerji desteği sunduğunu söylemekte fayda var. Bu standa koyduğunuz her cihaz için aynı anda geçerli. Bu birazcık az gibi görünüyor olabilir fakat Tesla bu konudaki eksikliğini kapatan yeni bir teknoloji ile karşımıza çıkıyor. “FreePower” adlı teknoloji sayesinde cihazınızı standın neresine koyarsanız koyun şarj olabiliyor. Cihazın hızlı şarj desteği sunmuyor olması çok eksi bir özellik.

 

 

Malzeme yapısının alüminyum olduğu bir gerçek. Fakat standın üstünde kullanılan alkantara kumaş sayesinde cihazlarınız hiç çizilmiyor. Qİ Standardını destekleyen tüm cihazlarla uyumlu olduğunu söyleyelim. Ürün Türkiye Pazarına Şubat 2023 tarihinde gelecek ve tahmini satış fiyatının 300 dolar bandında olacak. Bu rakam bu gibi özellikleri sunan bir cihaz için birazcık fazla gibi geldi.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.