Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Dyson Zone Kulaklık ve Hava Temizleyici Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Dyson'ın deneysel kulaklıkları ve hava temizleyici maske kombinasyonu Ocak 2023'te Çin'de satışa çıkacak ve ardından Mart ayından itibaren İngiltere, ABD, İrlanda, Hong Kong ve Singapur'da piyasaya sürülecek.

İlk olarak bu yılın Mart ayında duyurulan Dyson Zone konsepti herhangi bir çift gibi takılabilen, 50 saatlik pil ömrü ve "tam spektrumlu" ses çalma sağlayan, kulak üstü, kablosuz gürültü önleyici kulaklıklardan oluşur.

Bununla birlikte, bunlara, 0,1 mikron boyutuna kadar "ürün kirliliğinin yüzde 99'unu" engelleyen, birlikte verilen hava temizleme maskesini de takabilirsiniz. Bu aynı zamanda K-Karbon filtresi sayesinde NO2 ve SO2 dahil olmak üzere şehir gazlarını da önleyen bir sistemdir.

 

 

Dyson Zone, USB-C üzerinden hızlı şarjı destekler ve bu, şarj cihazlarının sadece üç saatte yüzde 100'e ulaşmasını sağlar.

Kulaklığın Frekans aralığı, 94dB @1kHz'de yüzde 0,08'dir.

Dyson, Dyson Zone cihazını üç renk grubunda satışa sunuyır: saten gümüş / ultra mavi, ultra mavi / Prusya mavisi ve Prusya mavisi / parlak bakır...

Yeni kulaklık Dyson mağazalarında ve alışveriş merkezlerindeki demo bölgesinde satışa sunulacak . Fiyatlandırma 749 £ 'dan başlıyor.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.