Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Campfire Audio, İlk TWS Kulaklıklarını Piyasaya Sürdü

Campfire Audio, audiophile sınıfı in ear monitor kulaklıkların saygın bir üreticisidir ve bazı modellerin fiyatı 3.000 $'ın üzerindedir. Marka şimdi ise gözünü gerçek kablosuz kulaklık pazarına dikti.

Yeni TWS kulaklıklarının adı ise Orbit. İlk görünüşe göre hala birinci sınıf, ancak Campfire'ın Hi-Fi seçeneklerinin çoğundan çok daha erişilebilir fiyat bandında sunuluyor.

Orbit, hem kulaklıklarda hem de kasada toprak rengi iki tonlu renk grubuna sahip. Sarj kutusunun iç kısmında ise parlak yeşil bir renk kullanılmış.

 

 

Kulaklıklar, onlara sağlam bir his veren paslanmaz çelik ses nozüllerine sahip ve aramaları yanıtlamak için yerleşik bir mikrofonu mevcut ve ses, her kulaklıktaki dokunmaya duyarlı bölgeler tarafından kontrol ediliyor. Sıvı kristal polimer diyaframlı özel 10 mm tam aralıklı dinamik sürücülere sahip.Campfire, bunun "derinlik ve düşük güçle dolu dinamik bir dinleme" sağladığını söylüyor.

Bluetooth noktasında 5.2 kullanan orbit, AAC ve AptX Adaptive desteği ile istikrarlı bir bağlantı sunuyor.

Tek sarj ile 8,5 saat gibi etkileyici bir kullanım süresi sunan Orbit, Qi şarj desteğine de sahip olan şarj kutusunu kullanarak ek 30 saat sunuyor ve böylece 40 saate yakın bir pil ömrü ile geliyor.

 

 

Pakete bir USB-C şarj kablosu ve çeşitli silikon ve köpük kulak uçları ile birlikte bir Campfire Audio iğnesi dahildir.

Campfire Audio Orbit, bugünden itibaren Amazon'da, Campfire Audio web sitesinde ve belirli satıcılarda mevcuttur.

Ürünün satış fiyatı ise 249 Dolar / 249 Euro olarak belirlenmiş.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.