Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Audio-Technica'nın ATH-TWX9 Kulaklıklar UV Işını Sayesinde Kendisini Temizleyebiliyor.

Kullanıcılar kulaklıklarını temizlemekte biraz zorlanıyor olabilirler. Audio-Technica Bu nedenle yepyeni bir kulaklıkla karşımıza çıktı. ATH-TWX9 Bu işi çok farklı bir teknoloji kullanarak yapabiliyor. UV Işınıyla kulaklıklarınızı siz dokunmadan temizleyebiliyor. Tabii ki kulaklığın şarj kutusunu temizleyemiyor. Bu durumda siz devreye giriyorsunuz.

 

 

Bu işlem nasıl gerçekleşiyor derseniz : ATH-TWX9 Modelini kullandıktan sonra şarj kutusunun içerisine yerleştiriyorsunuz ve kulaklıklar Güneşden aldıkları UV Işınları sayesinde kendisini temizlemeye başlıyor. En mikro detaya kadar temiz bir kulaklık kullanmak için kulaklıktaki aynalar güneş ışınını mükemmel bir biçimde yansıtıyor ve her kullanımda aşırı hijyenik bir kulaklık kullanabiliyorsunuz.

 

 

Tabi bu olay kulak kirlerinizi temizleyecek kadar gelişmiş bir teknoloji değil. Bundan dolayı kulaklarınızı temizlemek isteyebilirsiniz. Bu özellikler sadece mikroorganizmalar ve mikro kirleri temizlemekte.

ATH-TWX9 Bluetooth Kulaklık, temizleme operasyonu Kulaklıklar şarj kutusuna takıldıktan ilk 70 saniye boyunca devam ediyor. Audio-Technica Kulaklıkların şarj süresinin, şarj kutusuyla beraber 18.5 saat, kulakların ise tek seferde 6 saat kullanım ömrüne sahip olduğunu söylüyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.