Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Xiaomi Kemik iletimi ile Ses İleten Kulaklığını Duyurdu

Kulaklık denilince akla ilk gelen görüntü kulağımızın içine veya üstüne koyduğumuz ses aracı. Ancak öyle bir ses iletim yöntemi var ki o da kemik ile ses iletimi. Bu yöntemde kulaklıkları kulağınıza takmadan şakaklarınıza yerleştirerek titreşim aracılığı ile sesi bir nevi beyninizin içinde duyuyorsunuz. Daha önce shockz markasının bu alanda ürettiği kulaklık ses getirmişti. Şİmdi ise Xiaomi Bone Conduction modelini kemik iletimli kulaklık olarak üretti.

Xiaomi Bone Conduction özellikleri ve fiyatı

    Xiaomi Bone Conduction adı verilen kulaklık modeli kemik iletimi yöntemini kullanıyor. Şakakların hemen altına yerleşen kulaklıklar yenilikçi bir titreşim motoru ile çok daha kaliteli ses verebildiğini iddia ediyor.

    Kemik iletimli kulaklıkarın en ilgi çekici tarafı ise müziğinizi dinlerken aynı anda tüm çevrenize hakim olmanız. Kemik iletimi sayesinde kullanıcı dış sesleri de rahat bir şekilde duyabiliyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi ise 86ms seviyesine kadar gecikmeleri azaltıyor. MIUI desteği ile uyumlu telefonlara yaklaşınca otomatik olarak eşleşebiliyor. IP66 sertifikası suya karşı da dayanıklı olan Bone Conduction, tek şarj ile 12 saate kadar kullanılabililyor. 5 dakikalık şarj ile de 2 saate yakın süre elde edilebiliyor. Kulaklığın kullandığı şarj protokolü ise Typ- C olarak tasarlanmış.

  Xiaomi Bone Conduction kablosuz kulaklıklar 96$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.