Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sony Yeni Oyuncu Kulaklığı Serisi "İnzone" Modelleri ile İlgi Çekiyor

SONY İNZONE SERİSİ OYUNCU KULAKLIKLARI

Oyuncu kulaklıkları, özellikle genç oyuncular için çok önemli bir konumda. Bunun yanında özellikle masaüstü bilgisayar kullanan kullanıcılarında vazgeçilmezi olmuş durumda. Sony markası kamera, hoparlör, kulaklık vb. teknolojik ürünler üreten ve satan bir marka yani sektör devlerinden. Geçtiğimiz günlerde Sony bir alt marka olarak “Inzone” markasını kurdu. Bu haberimizde Inzone markasının yepyeni oyuncu kulaklıkları, Inzone H9, H7 ve H3 modellerinden bahsediyor olacağız.

 

SONY INZONE H3 GAMİNG KULAKLIK

Sony Inzone H3 Oyuncu Kulaklığı çok sade bir tasarıma sahip. Inzone Serisinin en küçük modeli. Kablolu bir yapıda olması bağlantı gecikmelerine neden olmamasını sağlayan en önemli özellik. 1,2 metrelik uzun bir kablosunun olması da sizin hareket alanınızın geniş olmasını sağlamakta. Konforlu kulak pedleri sayesinde uzun süreli oyun performansları için doğru seçim olabilir. Kulaklıkla konsol oyunları oynamak isterseniz (PS5 / XBOX) Konsolun size yakın olması gerektiğini unutmayın.

 

 

 

SONY INZONE H7 GAMİNG KULAKLIK

Sony Inzone H7 Wireless Gaming Kulaklık, Inzone serisinin orta segment modeli olarak ele alabiliriz. H3’e kıyasla tasarımı biraz WH serisinin 1000xm4 modeline benzediği söylenebilir. Wireless bir oyuncu kulaklığı olması sizi kuşkulandırmasın çünkü H7 En düşük gecikme oranıyla oyun oynama olanağı sunuyor. Ayrıca kaliteli mikrofonlarıyla da oyun arkadaşınıza sesinizi en net şekilde duyurabilirsiniz.

 

 

 

SONY INZONE H9 GAMİNG KULAKLIK

Sony Inzone H9 Wireless Noise Cancelling Oyuncu Kulaklık, H7 ve H3 modellerine kıyasla ANC (Noise Cancelling) Özelliği ile karşımıza çıkıyor. H7 gibi aynı bağlantı özelliklerine sahip olmasının yanında Aktif Gürültü Engelleme özelliği olması da bizim için bir artı. H7’nin tasarımına genel olarak hâkim olan Inzone H9 modelinde ekstra olarak ufak ledler eklenmiş. Bu da tasarıma önem veren oyuncular için mükemmel bir detay olmuş.

 

 

 

GENEL DEĞERLENDİRME

Bu kulaklıklar hangi segmentten oyunculara hitap ediyor onun hakkında konuşalım. Sony Inzone H3, bizce “arkadaşım ben boş vakitlerimde canım sıkıldıkça oyun oynuyorum ama oynarken de iyi bir ses gelsin istiyorum. Bütçem dahilinde bir kulaklık arıyorum” diyen kullanıcılar için birebir bir seçim olabilir. Inzone H7 ise “Ben oyun oynamayı çok severim hatta zamanımın %80 oyun oynamak için harcıyorum ses benim için önemli” Diyen kullanıcılar için tam bir tercih olabilir. Sony Inzone H9’a geldiğimizde “Ben profesyonel oyuncuyum ses benim için önemli ama bir o kadarda dış sesleri duymamam lazım. Ortamdan tamamen izole olmak istiyorum” diyen kullanıcılar için güzel bir alternatif olabilir.

       

Gelelim fiyatına: Türkiye pazarında Sony Inzone H3’e 1999 TL, Sony Inzone H7 5500 TL, Sony Inzone H9’a ise 6500 TL ‘den başlayan fiyatlarla ulaşma imkânınız bulunmakta.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.