Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sennheiser' dan Ezber Bozan TV Kulaklığı: Sennheiser TV Clear

TV izleme deneyimini, modern bir perspektiften yeniden oluşturan kulaklıklar.

 

Sennheiser, tüketicilere olduğu kadar profesyonel pazara da hitap eden, çok yönlü ve kapsamlı bir ses teknolojileri firması.

 

TV kulaklıkları, aslında tüketici pazarının çok popüler olmayan fakat arkasında büyük potansiyel taşıyan, akıllı çözümler ve derin deneyimler sunan bir alt kategorisi.

 

Sennheiser TV Kulaklıkları güncel ürün gamı, aşağıda ki gibi sıralanabilir:

            HD 35 TV

·         HD 65 TV

·         RS 120 II

·         RS 2000

·         FLEX 5000

·         RS 175-U

·         RS 5000

·         RS 5200

·         SET 860

·         SET 880

·         RS 195 ve

·         TV CLEAR SET

 

 

 

Tv Clear Set, markanın ilk kulak içi televizyon deneyimi çözümü. Kurulumu ve kullanımı zahmetsizce basit olan ve mutlak konfor için tasarlanan TV Clear Set, markanın en yenilikçi sürücü teknolojileri ve dijital kablosuz inovasyonu doğrultusunda hayata gelmiş.

 

Değişen dinleme ihtiyaçları ile, taşınabilir, esnek yerleşim seçeneği ve özgürlüğü beraberinde getiren kulaklık, standart TV’lerin hoparlör çıkışlarına kıyasla çok daha detaylı ve yüksek çözünürlüklü bir ses deneyimi yaşatır.

 

Bu hafif tam kablosuz kulaklıklar ile, komşularınız uyumuş olsa dahi, dilediğiniz ses seviyesinde kristal netliğinde TV sesinin ve efektlerin ve diyalogların keyfini çıkarabilmek mümkün. 5 Konuşma Netliği seviyesi, Ortam Farkındalığı ve süper rahat bir uyum elde edeceğiniz model, günlük kullanım için akıllı cihazlarınızla standart eşleşmeler için de hazır; hem de gövde dahilinde 15 saate varan batarya ömrü ile!

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.