Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Nokia WHP-101 Tam Şarjla 60 Saat Çalışan Bluetooth Kulaklığını Tanıttı!

 

 


Nokia, piyasayı çıldırtmaya gelen yüksek sesli kulaklıklarını tanıttı. Kulaklıklar tek şarjla 2 günün üstünde çalışacak. Gelin hep beraber bu kablosuz Bluetooth kulaklığın özelliklerine bakalım. 

 

nokia-siyah-bluetooth-kulaklik 

 

Nokia WHP-101 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Çin pazarında piyasaya sürüldü. Tam şarjla 60 saat boyunca kesintisiz müzik deneyimi yaşatan Nokia WHP-101, oldukça hafif ve hafızalı kulak yastıkları sayesinde kişiye özel olarak konfor sağlamakta. Kulaklık ayrıca ayarlanabilir kolları sayesinde rahat bir şekilde ayarlama yapmanızı sağlamakta. Bluetooth kulaklıklar İlk olarak Mart ayında Avrupa’da piyasaya sürüldü. 

 

nokia-whp-101-mavi-bluetooth-kulaklik

 

Nokia WHP-101, Bluetooth 5.1 desteği ile geliyor. Yerleşik bir mikrofona sahip olan kulaklık, 32Ω (ohm) empedansa ve 98Db hassasiyete sahiptir. Frekans aralığı ise 20-20KHz. Ayrıca HFP/HSP/AVRCP/A2DP ve diğer protokoller dâhil olmak üzere hem Android hem de iOS platformlarında rahatça kullanılabilir. Google Asistan desteği ile gelen kulaklık kullanıcılar tarafından ilgi görmeye başladı. 

 

Nokia Bluetooth Kulaklık Teknik Özellikleri

 

  1. 60 Saate Kadar Pil Ömrü 
  2. Bluetooth 5.1 

  3. 2.5 Saat Şarj Süresi  

  1. 800 mAh Pil 

  2. Type-c  

  3. 188 Gram Ağarlık 

  4. 2 Renk Seçeneği: Siyah / Beyaz 

Nokia bluetooth kulaklığın uzun pil ömürlü kulaklığı ile diğer bluetooth kulaklık modelleri arasında kaldıysanız ve hem pil ömrü uzun giden bir kulaklık hem de fiyat/performans kulaklığı istiyorsanız, en iyi bluetooth kulaklık incelemelerimize göz atabilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.