Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sennheiser durmak bilmiyor! Yeni Sport True Wireless Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Sennheiser'ın en yeni spor kulaklığı olan Sennheiser Sport True Wireless, marka tarafından tanıtıldı.

Alman ses markasının gerçek kablosuz stereo (TWS)kulaklıkları, üst düzey bir ses deneyimi sunduğu iddia edilen 7 mm'lik dinamik bir sürücüye sahip.

Bu sürücüler Sennheiser TrueResponse dönüştürücü tarafındandesteklenen imza niteliğindeki bir ses sunuyor. Bağlantı noktasında V5.2 Bluetooth bağlantısına sahip ve dokuz saatlik sürekli oynatma süresi sunuyor.

Sennheiser Sport True Wireless kulaklıklar, toza ve sıçramaya karşı dayanıklılık için IP54 sertifikasına sahip.

Sennheiser Sport True Wireless Kulaklık Özellikleri

Sennheiser Sport True Wireless kulaklıklar Qualcomm'un aptX codec bileşenini desteklerken, 7mm sürücüler AAC ve SBC gibi ses kodekleriyle uyumludur.

Sporculara yönelik olarak, spor TWS kulaklıkları, kullanıcıların açık veya kapalı kulak adaptörlerini seçmelerine, EQ ayarlarını yapmalarına, "sesi deneyimlemekve çevrelerini algılamak" için ön ayarlar arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyan "Uyarlanabilir Akustik" özellik sunuyor. Açık ve kapalı akustik özelliği denemeye değer bir özellik olarak dikkat çekmektedir.

Önemli bir diğer özelliği ise vücut kaynaklı gürültüyü (kalp atışı veya ayak sesleri) azaltmaya yardımcı olması ve daha iyi durumsal farkındalık için bazı dış seslerin girmesine izin vermesi sayılabilir.

Sennheiser Sport True Wireless, 10mw çıkış gücüne sahiptir ve 2 mikrofon kullanılmış. Kullanıcılar, Sennheiser Smart Control uygulaması aracılığıyla dinleme deneyimlerini bir dizi ön ayar ve ekolayzırdan özelleştirebilirler.

Sennheiser Sport True Wireless kulaklıklar, tek bir şarjla dokuz saat çalma süresi ve 400mAh bataryaya sahip kasadan şarj ederek 18 saat daha ek çalma ile toplamda 27 saatlik pil ömrüne ulaşıyor. 55mAh bataryaya sahip olan kulaklıkların tamamen şarj olması yaklaşık 1,5 saat sürüyor.

Sennheiser Sport True Wireless Kulaklıklar 6,8 gram ağırlığındadır.

Sennheiser Sport True Wireless kulaklıklar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için yakın zamanda yayınlayacağımız detaylı incelememize göz atabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.