Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Oppo Enco Air Pro 2'yla ilgili Detaylar Açığa Çıktı!

Oppo Enco Air Pro2 12 Nisan'da tanıtılacak.Tanıtım gerçekleşmeden önce Oppo, yeni kablosuz kulaklığıyla ilgili neredeyse tüm detayları netleştirdi. Air Pro2, Oppo F21 Pro serisinin altında satışa sunulacak.

 

 

Elimize geçen görüntülere göre bu modelin en son çıkarılan Enco Air2'den tasarımsal tek farkı şarj kutusunun şeffaf kapaklı olması gibi duruyor. Oppo Enco Air 2 şu an internet sitesinde mavi ve beyaz renklerinde mevcut, Air Pro 2'nin ise gri ve beyaz renklerde çıkması bekleniyor. 

 

12.4 mm dinamik sürücülerinin yanı sıra, aktif gürültü engelleme teknolojisiyle eşsiz bir dinleme deneyimi sunması hedeflenmiş. Kulaklığı takarken etrafınızdaki sesleri de duymanızı sağlayan şeffaflık modu da bu kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor. Tamamen şarj olması iki saat süren bu kulaklıkların her birinin yedişer saat ve kutusuyla birlikte 28 saate kadar şarj ömrü olacağı belirtildi. Şarj kutusunda ise USB-C girişi bulunacak.  

 

 

Bu tanıtımın hem Air Pro 2'nin detaylı özellikleri için hem de çıkacak yeni ürünler için oldukça heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.