Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

5000 TL Altı En İyi Tam Kablosuz 10 Bluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık dünyası, özellikle tam kablosuz kulaklıkların yaygınlaşmasıyla birlikte bir müzik severin kulaklık yolculuğunda ki ilk ve hatta belki de son durağı oluyor. 

 

Günümüzde bir bluetooth kulaklık almak isteyen müzik severin ise ilk uğrayacağı durağın Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklıklar olduğunu biliyor ve bu yüzden size daha önce incelediğimiz, dinlediğimiz bluetooth kulaklıklar arasında çeşitlli fiyat aralıklarına göre en iyiler listeleri hazırlama isteği duyuyoruz.

 

Bu yazımızda, aşağıda listeledeğimiz 10 farklı tws bluetooth kulaklık önerisi ile birlikte, bu kulaklıkların fiyatlarını, artılarını - eksilerini ve genel özelliklerini karşılaştırma imkanı bulacaksınız.

 

Unutmayın ki, bu liste biz yeni ürünler dinledikçe güncellenebilir, sıralama değişebilir. 

 

Benzer şekilde, bir bluetooth kulaklık bir kriter dahilinde çok iyi olabilirken, başka bir kriter dahilinde size hitap etmeyebilir. Bu anlamda, incelemenin tamamını okumakta fayda var.

 

Son olarak, 5000 TL'yi ufak miktarda aşan bazı ürünler de listeye dahil edilmeye uygun görülebilir.

Sıra

Marka

Model

1

SONY

WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

2

ANKER

Liberty 3 Pro Tws Bluetooth Kulaklık

3

SENNHEISER

CX True Wireless Plus Tws Bluetooth Kulaklık

4

APPLE

Airpods 3 TWS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

5

BANNG&OLUFSEN

BeoPlay E8 Sport True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

6

BEATS

Powerbeats Pro TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

7

SONY

Linkbuds TWS Bluetooth Kulaklık

8

ANKER

Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

9

JABRA

Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

10

JBL

Tune 510BT Mikrofonlu Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

1Sony WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

WF-1000XM4, önemli bir kulaklık. Bu model, bir ANC kralı. Neredeyse çıktığından beri benzer fiyat aralığında değerini git gide koruyan, hatta arttıran amiral gemisi bu açıdan da saygıyı hak ediyor.

 

WF-1000XM4, şehir yaşamına uyum sağlayan akıllı özellere sahip, çok iyi aktif gürültü engelleyici performansı gösteren bir kulaklık. Bu alanda, belki de en iyisi.

 

Akıllı özellikleri, speak - to - chat ve konum bilgisi dahilinde eylemler tanımlayabileceğiniz sistemler kadar gelişmiş durumda. Bunları süper kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir mobil uygulama yardımıyla kontrol edebiliyorsunuz.

 

Hafızalı slikon - sünger karışımlı özel süngeri, kablosuz şarj destekli kutusu, iyi mikrofon kalitesi ve başarılı sonik performansı ile, bu Sony güvenilir bir premium.

ArtılarıSektör Standardı ANC PerformansıPek İnovatif Akıllı ÖzelliklerŞahane Mobil UygulamaÇok İyi Hybrid Kulak Uçları
EksileriSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Abisi WH-1000XM4 Kadar Olmasa da, Biraz BoğukYedek Uçların Ekstra Olarak Satışta Olmaması, Akıl Almaz Bir EksiklikŞarj Kutusunun Kapağı Uzun Süre Sonra İşlevini KaybedebiliyorXM3'den Sonra Kabalık Bir Nebze Gitmiş Ama Daha da Gitmeli
Fiyatları

2Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws Bluetooth Kulaklık

Anker Liberty 3 Pro, markanın şuan için amiral gemisi tam kablosuz bluetooth kulaklığı olarak, Souncore'u temsil eden modellerden biri olma ayrıcalığı taşıyor.

 

Q35, Q30 ve Q10, Souncore'un kulak üstü bluetooth kulaklık kategorisinde ki en popüler modelleri.

 

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefiydi. Bu kulaklığı, hala en iyi 2000 TL altı tam kablosuz kulak içi kulaklık öneri listemizde ilk sıralarda öneriyoruz.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

Liberty Pro 3, aslında kardeşi gibi, coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 10.6mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Liberty 3 Pro çok şiddetli ve gövdeli alt frekanslar üretirken, çok keskin (bazı şarkılarda irite edici parlaklık ile konfor sınırını aşabiliyor) ve yüksek çözünürlüklü üst frekansları ile detay başarımı açısından beklentileri aşıyor. Daha önce hibrit yapıda bir kulak içi kulaklık dinlememiş olanlar, enstrüman ayrımı ve çözünürlük açısından şaşkınlığa uğrayabilir. Bu, iyi bir şey.

 

LDAC, kablosuz şarj desteği, bluetooth 5.2, 32 saat (8 + 24) batarya ömrü, mobil uygulama desteği, IPX4 sertifikası ve dahasıyla, Liberty Pro 3 fiyatının hakkını vermekle kalmıyor, resmen şov yapıyor.

ArtılarıFiyat / Performans KralıÜstün Malzeme KalitesiÜstün KonforLDACHibrit Yapının Sağladığı Akustik Avantajlar (Enstrüman Ayrımı, Çözünürlük vs)Yüksek ÇözünürlükSüper Detay BaşarımıŞiddetli Bas Cevabı32 Saat Batarya Ömrü (8 + 24)
EksileriZaman Zaman Keskin ve İrite Edici TizlerSes Yüksekliği Bazı Kulakları Tatmin Etmeyebilir
Fiyatları

3Sennheiser CX True Wireless Plus Tws Bluetooth Kulaklık

CX True wireless plus Bluetooth Kulaklık, markanın en yeni kablosuz kulak içi kulaklıklarından bir tanesi. 

 

Sennheiser, odyofil kulaklıklarının yanı sıra 2. planda tuttuğu tam kablosuz kulak içi kulaklık ürün gamını gün geçtikçe daha geniş bir banda yayıyor. 

 

Premium tarafta, şimdilerde yeni modeli beklenen momentum 2 tws'nin altında uzun müddet aynı sürücüler ve bütçe dostu fiyatlandırması ile çok satanlar listesinde yer alan CX 400 BT üretimden kalktı ve yerini 2 modele bıraktı.

 

CX True Wireless ve CX True Wireless Plus

ArtılarıBaşarılı ANC PerformansıDikkate Değer Ses Performansı, Gerçekten İyiKonforlu Yapıİyi Malzeme KalitesiMobil Uygulama DesteğiBütçe Dostu Fiyat / Premium Deneyim
EksileriRekabet Çok Sıkı, Piyasada Benzer Fiyata, Benzer Özellikleri Sunan Onlarca Model Var. Tonal Karakteri Dışında Özgün Bir Yanı Yok.
Fiyatları

4Apple Airpods 3 TWS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

Airpods 3,  Apple'ın en yeni tam kablosuz kulak içi kulaklığı. 

 

Airpods 2'den sonra müziksevelere sunulan Airpods Pro; markanın ilk ANC özellikli kulaklığı olmasıyla birlikte, bizleri "spatial audio" ile de tanıştırmıştı.

 

Airpods 3, slikonlu bir yapıda değil. Pasif izolasyonu vasat olan model, doğal olarak bir aktif gürültü engelleme teknolojisi de barındırmıyor.

 

Herşeye rağmen; spatial audio, bir önceki nesile nazaran daha iyi ses kalitesi ve batarya ömrü ile, günlük kullanım kralı olmaya hazır bir kulaklık inceliyoruz.

ArtılarıDaha İyi Batarya ÖmrüÜstün KonforModern Tasarımİyi Malzeme KalitesiStabil ve Hızlı BağlantıGünlük Kullanım KralıSpatial AudioDaha İyi Ses Kalitesi
EksileriVasat Pasif İzolasyonBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

5Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

E8 Sport, Bang & Olufsen tam kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık modelleri arasında E8 etiketini taşıyan üyelerin son versiyonunu temsil ediyor.

 

Tam olarak aynı amaca hizmet etmesi için tasarlanmayan bir önceki model E8 Sport, biraz daha farklı bir dizayn anlayışına ve daha lüks bir görünüme sahipti.

 

E8 Sport, adından da anlaşılacağı üzere, dış koşullara dayanıklı gövdesi, kulakta sabit kalınmasını sağlayan destek kancası, kompakt boyutu, uzun batarya ömrü ve enerjik ses karakteri ile, bir aktif yaşam kulaklığı.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiEnerjik Ses Karakteri, İyi Ses KalitesiKablosuz ŞarjUSB-CMobil Uygulama DesteğiIP57 Sertifikası
EksileriANC EksiğiDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

6Beats Powerbeats Pro TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

PowerBeats Pro, Apple’ın, Beats’i satın almasından sonra piyasaya sürülen sayılı kulaklıklardan birtanesi. Beats markası, ünlülerle, yıllar boyunca süreglen işbirlikleri ile tanınan, ünlü Rap/Hip-Hop Sanatçısı Dr.Dre’nin kurduğu, popular bir marka.

 

Apple, Beats’i satın aldıktan sonra, özellikle kablosuz modellerde, markayı evriltti. Artık Beats kulaklıklar içinde, Airpodslarda da bulunan çipler görüyor, Iphone’larla tam uyumluluk gözlemliyor ve lightning çıkışı buluyoruz.

ArtılarıApple Ekosistemi Ile Akıl Almaz UyumulukH1 Çipi’nin Bağlanabililirlik AvantajlarıÜstün Batarya ÖmrüÜstün Malzeme KalitesiDengeli Ses Karakteri
EksileriŞarj Kutusu Çok Büyük, Cepte Taşımaya Elverişli DeğilErgonomik Açıdan, Gördüğümüz En Uyumlu Kulaklık Değil
Fiyatları

7Sony Linkbuds TWS Bluetooth Kulaklık

Sony Linkbuds, yılın en ama en ilginç kulaklıklarından bir tanesi.

 

Bu kulaklık, halka şeklinde sürücülere sahip. Bu, kabinin ortasında bir boşluk var demek. 

 

Linkbuds'ı özel yapan şey, sanki bir kulaklık takmamış gibi, dış dünyadan zerre kopmuyor oluşunuz. 

 

Bu bluetooth kulaklık vücudunuzun bir parçası olmak için yaratılmış.

Artılarıİnovatif TasarımÖzel Bir Ürüne Kıyasla, Uygun FiyatTemiz ve Detaylı Orta - Üst Frekanslarİyi Mikrofon PerformansıHassas Dokunmatik Sensörlerİyi Malzeme KalitesiGünlük Kullanım Kralı
EksileriMüzik Dinlemek İçin İdeal Bir Kulaklık DeğilSes Yüksekliği, Dışarı Çıktığınız Anda Çok Düşük Kalıyor
Fiyatları

8Anker Soundcore Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Anker, 2011 yılında kurulmuş bir firma olarak özellikle son yıllarda kulak içi ve kulak üstü kulaklıkları ile ülkemizde popülerlik kazanmış Çin menşeili bir firmadır. Powerbank ve şarj aksesuarları başta olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler üreten firma, Anker Soundocre adı altında hoparlör ve kulaklık ürünleri ortaya koyuyor. Soundcore Life Q10 ile 2019 yılından bu yana Q serisi ile uygun fiyatlı kaliteli kulaklıklar ile karşımıza çıkıyor. Bu serinin son ürünü olan Q35 ise Q30’un üzerine koyulan geliştirmeleri ile bir ara model olarak karşımızda. Bugünkü incelememizin de konusu olan Anker Soundcore Life Q35, 2021’in ilk yarısında satışa çıkmış orta segment kulaklıklardan birisidir. Ergonomik ve şık tasarımı ile karşımıza çıkarken, başarılı ses kalitesi ve ANC performansı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Serinin bir önceki ürünü olan Q30’a göre gelişmiş kulaklık pedi ve yeni bir özellik olan takma algılama ile araya günlük kullanımı büyük oranda geliştiren fark koyuluyor.

 

ArtılarıŞık ve Modern Tasarımİyi Malzeme KalitesiTemiz ve Anlaşılır Ses Kalitesi
EksileriYetersiz Bass Performansı
Fiyatları

9Jabra Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 4, markanın yeni seri Elite modelleri arasında hareket özgürlüğü ve aktif yaşamı temsil eden bir fiyat / performans kralı.

 

Bu kulaklık üstün konforlu yapısı, kulakta çok sabit kalabilen karakteri ve suya ve toza karşı son derece dayanıklı gövdesi ile bir spor kulaklığı olarak da düşünülebilir.

 

Elite 4'te ANC özelliği ve Spotify Tab gibi premium akıllı özellikler de bulunuyor. Bunun yanında, mobil uygulama desteği sayesinde kulaklığın ses karakterini istediğiniz yöne doğru evriltebiliyor, kablosuz biçimde güncelleme yapabiliyor ve deneyimi bir çok yönden kişiselleştirebiliyorsunuz.

 

Bluetooth 5.2 altyapısında oldukça stabil bir bağlantı sunan model, rüzgar korumalı 4 adet mikrofonu ile net ve temiz çağrı deneyimi de yaşatabiliyor. Benzer şekilde, bu mikrofonlar dış sesi doğal bir biçimde kulaklarınızın içine alarak, örneğin koşu esnasında güvenliğinizi ve farkındalığınızı arttırabilecek şeffaflık modu ile birlikte de çalışıyorlar.

ArtılarıÜstün KonforKulakta Çok Sabit Kalabilen TasarımIP57 Suya ve Toza Karşı DayanıklılıkANC ÖzelliğiMobil Uygulama DesteğiBaşarılı Sonik Performansİyi Mikrofon KalitesiBluetooth 5.2
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz YokMıknatısların Yetersiz Olduğundan Kutu İçerisinde Hareket FazlaDaha Farklı Bir Silikon KullanılabilirdiKutu Çizilebilir Materyalden Oluşmuş
Fiyatları

10JBL Tune 510BT Mikrofonlu Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Elimizde, ülkemizde en çok sevilen bluetooth kulaklıkların bazılarını üreten JBL markasının en yeni modellerinden biri, JBL Tune 510BT Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık multiconnect özellikli kablosuz kulaklık var.

JBL Tune 560BT'yi, başka bir ismiyle T560BT, yakın zamanda sizler için incelemiştik. Modelin aslında T500BT ile pek benzer olduğunu, burada aslında sadece bir isim değişikliğine gidildiğini de vurgulamıştık. Bugün durum böyle değil.

 JBL Tune 510BT, Tune 560BT ve 500BT üzerine konulan gerçek bir yükseltme! Bu kulaklık fiyat / performans JBL bluetooth kulaklıkları beğenen kullanıcıların deneyimlerini bir üst seviyeye çıkartıyor.

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulak üstü kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

ArtılarıUSB-C İle Yeni Sarj SistemiKulaklık Hava KanalıErgonomik yapıYanal Baskı AzaltılmışPil Performansı Oldukça BaşarılıHızlı Sarj Özelliği MevcutAynı Anda İki Cihaza Bağlanabiliyor
EksileriKafa Üstü Ped Kısmı İnceİzolasyon ZayıfKolayca Çizilebilen Plastik Yapısı
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.