Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2000 TL Altı En İyi Tam Kablosuz 10 Bluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık dünyası, özellikle tam kablosuz kulaklıkların yaygınlaşmasıyla birlikte bir müzik severin kulaklık yolculuğunda ki ilk ve hatta belki de son durağı oluyor. 

 

Günümüzde bir bluetooth kulaklık almak isteyen müzik severin ise ilk uğrayacağı durağın Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklıklar olduğunu biliyor ve bu yüzden size daha önce incelediğimiz, dinlediğimiz bluetooth kulaklıklar arasında çeşitlli fiyat aralıklarına göre en iyiler listeleri hazırlama isteği duyuyoruz.

 

Bu yazımızda, aşağıda listeledeğimiz 10 farklı tws bluetooth kulaklık önerisi ile birlikte, bu kulaklıkların fiyatlarını, artılarını - eksilerini ve genel özelliklerini karşılaştırma imkanı bulacaksınız.

 

Unutmayın ki, bu liste biz yeni ürünler dinledikçe güncellenebilir, sıralama değişebilir. 

 

Benzer şekilde, bir bluetooth kulaklık bir kriter dahilinde çok iyi olabilirken, başka bir kriter dahilinde size hitap etmeyebilir. Bu anlamda, incelemenin tamamını okumakta fayda var.

 

Son olarak, 2000 TL'yi ufak miktarda aşan bazı ürünler de listeye dahil edilmeye uygun görülebilir.

1Sennheiser CX True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Sennheiser CX True Wireless, gerçek olamayacak kadar yüksek Performans  / Fiyat oranına sahip. Bu kulaklık; CX 400 BT’nin geliştirilmiş versiyonu.

 

CX 400 BT’yi incelemiş ve Momentum 2 TWS Kalitesinde Ses Performansını, uygun fiyat aralığında yakalayan bu sportif ve bütçe dostu kulaklığı çok beğendiğimizi söylemiştik.

 

Sennheiser Momentum 2 TWS, markanın amiral gemisi kablosuz kulak içi kulaklığı. Momentum 2 TWS; ANC, Transparency Mode ve Estetiksel açıdan üstün tarafları ile, serinin kalanlarından ayrılıyor.

 

CX 400 BT, 200 dolarlık fiyat etiketi ile bir çok açıdan amiral gemisi performansı sergiliyordu ve fiyatının yukarısında bir değere sahipti.

 

CX True Wireless, batarya ömrü ve bağlantı özellikleri geliştirilmiş bir CX 400BT; ve neredeyse yarı fiyatına satılıyor. İnanılır gibi değil!

ArtılarıGövdeli Ve Oturaklı Tonal KarakterBatarya Ömrü Ve Bağlantı Kalitesi Amiral Gemisi SeviyesindeTam Bir Günlük Kullanm Ve Spor Kulaklığıİyi Mikrofon KalitesiFiyat / Performans KralıKonforlu, Üst Frekansları Kontrollü Karakterine Ek Olarak Pek Otoriter Bas Üretimi
EksileriŞarj Kutusu Dış Yüzeyi Kolay Çiziliyor, Daha Dayanıklı Bir Kaplama Kullanılabilirdi
Fiyatları

2Anker Soundcore Liberty 2 Pro Upgraded Version Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefi.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

2021'de CES ödülüne layık görülen bu model aslında coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 11mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Abisi Liberty Pro 3'de her anlamda bir gelişme gözlemlesek de, Liberty Pro 2 keskin ve yorucu bir tonal karakter eşliğinde ciddi detaylar üreten, zaman başarımı iyi, genel kullanıcı için şaşırtıcı transient cevaba sahip bir kulaklık olma ünvanını taşıyor.

 

LDAC, kablosuz şarj, uygulama desteği ve dahasıyla, bu kulaklık hala bir premium. Tek eksiği, ANC.

ArtılarıHybrid Yapı, Çoklu Sürücü Tasarımının Akustik AvantajlarıYüksek Çözünürlük ve Detay Başarımı Sunan Sonik Performansİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans KralıLDACKablosuz Şarj DesteğiMobil Uygulama DesteğiŞeffaflık ModuUSB-C
EksileriANC Özelliği BulunmuyorTonal Karakteri Bir Sennheiser Kadar Doğal ve Gerçekçi Olmaktan Ziyade, Çoğu Zaman YorucuToz Tutan Dış KutuMenteşeler Kolayca EskiyebilirBiraz Daha Şarj Ömrü Olsa Daha Mutlu OlurdukDokunmatik Kontrol Olamaması Üzücü Bir Detay
Fiyatları

3Sony WF-1000XM3 ANC TWS Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

WF-1000XM3, halihazırda amiral gemisi konumunda olan ANC ve akıllı özellik kralı abisi WF-1000XM4'ün selefi.

 

İncelediğimiz bluetooth kulaklık abisinin piyasada hüküm sürmesiyle birlikte günümüzde çok uygun bir fiyat bandına gerileyerek bir fiyat / performans model formuna bürünmüş oldu.

 

WF-1000XM3 hala çok iyi bir ANC performansına, iyi ses kalitesine, çok dayanıklı ve konforlu bir yapıya, uygulama desteğine ve çok değil, geçen 1-2 sene öncesinin amiral gemisi teknolojisi olarak adlandırabileceğimiz premium sınıf akıllı özelliklere sahip.

ArtılarıBaşarılı ANC Performansıİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans KralıÜstün KonforBaşarılı Sonik Performans Tatmin Edici Mikrofon KalitesiMobil Uygulama DesteğiUSB-C
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz Yok
Fiyatları

4Jabra Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 4, markanın yeni seri Elite modelleri arasında hareket özgürlüğü ve aktif yaşamı temsil eden bir fiyat / performans kralı.

 

Bu kulaklık üstün konforlu yapısı, kulakta çok sabit kalabilen karakteri ve suya ve toza karşı son derece dayanıklı gövdesi ile bir spor kulaklığı olarak da düşünülebilir.

 

Elite 4'te ANC özelliği ve Spotify Tab gibi premium akıllı özellikler de bulunuyor. Bunun yanında, mobil uygulama desteği sayesinde kulaklığın ses karakterini istediğiniz yöne doğru evriltebiliyor, kablosuz biçimde güncelleme yapabiliyor ve deneyimi bir çok yönden kişiselleştirebiliyorsunuz.

 

Bluetooth 5.2 altyapısında oldukça stabil bir bağlantı sunan model, rüzgar korumalı 4 adet mikrofonu ile net ve temiz çağrı deneyimi de yaşatabiliyor. Benzer şekilde, bu mikrofonlar dış sesi doğal bir biçimde kulaklarınızın içine alarak, örneğin koşu esnasında güvenliğinizi ve farkındalığınızı arttırabilecek şeffaflık modu ile birlikte de çalışıyorlar.

ArtılarıÜstün KonforKulakta Çok Sabit Kalabilen TasarımIP57 Suya ve Toza Karşı DayanıklılıkANC ÖzelliğiMobil Uygulama DesteğiBaşarılı Sonik Performansİyi Mikrofon KalitesiBluetooth 5.2
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz YokMıknatısların Yetersiz Olduğundan Kutu İçerisinde Hareket FazlaDaha Farklı Bir Silikon KullanılabilirdiKutu Çizilebilir Materyalden Oluşmuş
Fiyatları

5Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Kulaklık

AKG, bildiğiniz gibi bir süre önce Samsung tarafından satın alındı. 

 

Galaxy Buds serisi, uzun süredir Galaxy S telefonları lansmanlarının yanında bir kampanya dahilinde sunularak popülerliğin ilk adımını atmıştı.

 

Seri hakkında başından beri takdir ettiğimiz 3 temel özellik var. Bu kulaklıklar her zaman çok konforlu olacakları gövde şekillerine sahipler, AKG imzası taşıyan tonal karakter eşliğinde ortalamanın üstünde bir sonik performans sergiliyorlar ve bunu ciddi rekabetçi bir fiyat aralığında başarıyorlar.

 

Buds Pro, Buds ve Buds 2 üzerinde konumlandırılan, daha iyi teknik performans ve daha kaliteli malzeme yapısına sahip bir model.

 

Anker Liberty 2 Pro'ya benzer şekilde, elimizde ki model de çift sürücülü akustik yapısı ile özellikle üst frekanslarda ciddi bir çözünürlüğe ulaşabiliyor.

 

ANC başarımı yeteri kadar iyi olan model konfor açısından da gerçekten beklentileri karşılıyor. Tek dezavantajı, batarya ömrü.

ArtılarıANC Özelliğiİyi Malzeme KalitesiÜstün KonforFiyat / Performans KralıBaşarılı Sonik PerformansTatmin Edici Mikrofon KalitesiÇift SürücüIPX7 Sertifikası ile Suya Karşı Üstün KorumaKablosuz Şarj
EksileriANC Açıkken 5 + 13 Saat Batarya Ömrü Rakiplerinin Çok Gerisinde
Fiyatları

6JBL Live Pro Plus Kablosuz TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

JBL Live Pro +, sıkı rekabet ortamına düşmüş güncel kulaklıklardan biri daha.

 

Bu model, premium sınıf bir tam kablosuz bluetooth kulaklık. JBL markası, her ne kadar bu pazarda ki en güçlü ve güvenilir oyunculardan biri olsa da, TWS, yani tam kablosuz bluetooth kulaklık dünyasında artık yüzlerce yarışmacı var. Bu anlamda, siz seçim yapmaya çalışan müzikseverlerin kafası epey karışıyor olabilir.

 

JBL; bluetooth hoparlörler, hi-fi sistemler, referans monitörler ve kulak üstü bluetooth kulaklıklarda olduğu gibi, kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar söz konusu olduğunda da çok geniş bir ürün gamına sahip. "Tune, Wave, Endurance ve bunun gibi bir çok birbirinden farklı yapıda ki özellikleriyle öne çıkan seriler içerisinde Pro +'ın bulunduğu "Live" serisi, tws kategorisi özelinde şuanda iki kulaklıklara ev sahipliği yapıyor:

 

·       Live Pro Plus ve Live Free NC Plus

 

JBL Live Pro +'ın bu rekabet ortamında öne çıkan ve geri kalmış özelliklerinin hepsine birlikte göz atmak için incelememizin devamını okuyabilirsiniz.

ArtılarıGöze Hitap Eden TasarımCanlı ve Enerjik Renk SeçenekleriMalzeme Kalitesi Gayet İyiUSB-CBaşarılı ANC PerformansıKulakta Sabit KalabiliyorIPX4 Sertifikası İle Outdoor Aktivitelere Uygun, Yağmurda KoşabilirsinizBaşarılı Mobil Uygulama Desteği
EksileriDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyat Bandında, Ses Kalitesi Daha İyi Olan Modeller MevcutÇizilebilir Kasa
Fiyatları

7JBL LIVE FREE NC + TWS Bluetooth Kulak İçi kulaklık

JBL'in onlarca kulaklık seçeneği var. 


Bir teknoloji devi olan marka ülkemizde de taşınabilir hoparlörleri ve bluetooth kulaklıkları ile büyük bir popülariteye sahip. Markanın ürün gamı, özellikle güvenilir hizmet ve genel tüketici tarafından beğenilen ses karakteri ile cana yakın bir hissiyata sahip denilebilir.

 

Live Free NC +, kendi fiyat etiketinde bazı üstün başarılara sahip. Bunların başında şüphesiz ANC özelliği yer alıyor.

 

Tamin edebileceğiniz üzere, konuşma esnasında veya müzik dinlerken dış sesleri içeri alan şeffaflık modu teknolojisiyle doğal bir dinleme deneyimi yaşayabiliyor, dışarıda güvenle seyahat edebiliyor veya ofiste iş arkadaşlarınızı duymaya devam ederek çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz.

 

Multipoint desteği ve tek taraf kullanım ile bağlantı özellikleri konusuna da premium bir anlayış getiren Live Free NC + bluetooth kulaklık, belki sadece şarj kutusunun sağladığı ekstra pil ömrü ile eleştirilebilir. JBL burada rakiplerinin gerisinde kalarak 7+ 14 saatlik bir batarya ömrü sunuyor. 

 

Zıt bir şekilde, kutu kablosuz şarjı da destekliyor. Yine IPX7 sertifikası ile süper suya dayanıklı gövde, sporda ve yağmur altında kullanıma oldukça uygun. Açıkçası, Live Free NC+ ile suya karşı endişe etmenize gerek kalmıyor.

ArtılarıANC Desteğiİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans KralıŞeffaflık ModuKablosuz Şarj DesteğiIPX7 Sertifikası
Eksileri7 + 14 Saat Batarya Ömrü Şarj Kutusu Özelinde Rakiplerinin Gerisinde
Fiyatları

8Earfun Air Pro 2 TWS Kablosuz Anc Kulak İçi Kulaklık

Earfun, henüz yepyeni fakat sesini tüm müzikseverlere duyurmayı başarmış, fiyat / performans odaklı ürünler üreten bir ses teknolojileri firması.

 

Marka, son bir kaç yılda satış rekorları kıran TWS, yani tam kablosuz kulak içi kulaklıklar kategorisi dahilinde bir çok ödül toplayan modele sahip.

 

Air serisi, firmanın ses kalitesi ve ANC performansı açısından en başarılı modellerinden biri olan, Air Pro 2, Air Pro ve Air’I barındırıyor.

 

Air, konfor açısından daha başarılı bulduğumuz bir model olsada; Air Pro 2 özellikle ANC özelliğiyle fark yaratan bir amiral gemisi.

 

Hadi yakından bakalım!

ArtılarıAnc Özelliği VarBatarya Süresi Ve Hızlı Şarj Desteğinin Yanında, Kablosuz Şarj Özelliği MevcutUsb-CDokunmatik Ve Yakınlık Sensörüne SahipIpx5 Suya Karşı DayanıklılıkTam Bir Fiyat / Performans CanavarıEğlenceli, Enerjik SunumFiyatına Oranla, Kaliteli Ses Sunan Sürücüler
EksileriHer Kulak İçin(Özellikle Küçük Olanlar), Konforlu OlmayabilirBu Fiyatta, Başka Bir Eksiği Yok
Fiyatları

9JBL Tune 130NC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

JBL Tune 130NC, yakın zamanda incelediğimiz JBL Live Pro + kulaklığın bir küçük kardeşi.

 

Bu bluetooth kulaklık, markanın en yeni kulak içi tam kablosuz ve bütçesel anlamda karşılanabilir kulaklıklarından bir tanesi.

 

Bu model, premium sınıf bir tam kablosuz bluetooth kulaklık. JBL markası, her ne kadar bu pazarda ki en güçlü ve güvenilir oyunculardan biri olsa da, TWS, yani tam kablosuz bluetooth kulaklık dünyasında artık yüzlerce yarışmacı var. Bu anlamda, siz seçim yapmaya çalışan müzikseverlerin kafası epey karışıyor olabilir.

 

JBL; bluetooth hoparlörler, hi-fi sistemler, referans monitörler ve kulak üstü bluetooth kulaklıklarda olduğu gibi, kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar söz konusu olduğunda da çok geniş bir ürün gamına sahip. "Tune, Wave, Endurance ve bunun gibi bir çok birbirinden farklı yapıda ki özellikleriyle öne çıkan seriler içerisinde Pro +'ın bulunduğu "Live" serisi, tws kategorisi özelinde şuanda iki kulaklıklara ev sahipliği yapıyor:

 

·       Live Pro Plus ve Live Free NC Plus

 

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

 

JBL Tune serisi kulak içi modelleri arasında ise;

 

·       Tune 110

·       Tune 115BT

·       Tune 115 TWS

·       Tune 125 TWS

·       Tune 130NC TWS (İncelediğimiz Model)

·       Tune 205 BT

·       Tune 215 BT

·       Tune 225 TWS 

·       Tune 230 NC TWS modelleri yer alıyor.

 

Tune serisi, ülkemizde ve dünyada en çok tercih edildiğini gördüğümüz JBL bluetooth kulaklıkların başında geliyor.

 

Bunun sebeplerin başında muhakkak bu bluetooth kulaklıkların malzeme kalitesi, bağlantı performansları, konforları ve makul seviyedeki sonik performansları ile fiyat/performans kavramının altını doldurabiliyor oldukları gerçeği gelse de, ortada büyük bir hype olduğu da gözden kaçmıyor.

 

Zira, tekrarlamak gerekirse, günümüzde bir bluetooth kulaklık alırken göz önünde bulundurmanız gereken çok fazla model var.  JBL Tune 130NC Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, kayda değer seçeneklerden biri.

Artılarıİyi Malzeme KalitesiBol Miktarda BasFiyat / Performans ÜrünüGüncel Bluetooth SürümüUSB-C
EksileriANC ve Transparan Mod Fiyat Bandının En İyisi Değil
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.