Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple Music Aboneliği Nasıl İptal Edilir? iOS, iPadOS, Android, Windows ve macOS

2015 yılında piyasaya sürülen Apple Music, bugün Spotify'ın ardından dünyanın en popüler ikinci müzik akış hizmeti haline geldi. Apple ürünlerini tercih edenler için ideal olan bu platform, geniş şarkı ve sanatçı yelpazesiyle dikkat çekiyor.

Eğer Apple Music abonesiyseniz, aboneliğinizi yönetebileceğiniz bir seçenek bulmakta zorlandığınızı fark etmiş olabilirsiniz. Apple, aboneliği iptal etmeyi kolaylaştırmak istemiyor. Ancak, farklı cihazlarda bu işlemi nasıl yapabileceğinizi adım adım anlatacağız.

iPhone veya iPad'de Apple Music İptali Nasıl Yapılır?

iOS veya iPadOS cihazınızda Apple Music aboneliğinizi sonlandırmak için, Ayarlar uygulamasını açın ve sayfanın en üstündeki hesap adınıza dokunun. Sonraki ekranda, Abonelikler seçeneğini göreceksiniz. Buraya tıklayın, ardından listeden Apple Music'i seçip Aboneliği İptal Et'e dokunun.

Abonelikler seçeneğini göremiyorsanız, iTunes & App Store'a dokunun, Apple Kimliğinizi seçin ve Apple Kimliğini Görüntüle'ye dokunun. Abonelikler'e gidin, Apple Music'i seçin ve Aboneliği İptal Et'e dokunun.

Android'de Apple Music İptali Yapmak için Gerekenler

Android cihazınızda Apple Music uygulamasını açın, sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve Hesap'ı seçin. Burada, Üyelik Yönetimi seçeneğini göreceksiniz. Buna dokunun ve aboneliğinizi iptal edin.

Windows'ta Apple Music İptali için Yapmanız Gerekenler Neler?

PC'nizde iTunes yüklüyse, Apple Music aboneliğinizi oradan iptal edebilirsiniz. iTunes'u açın, ekranın üstündeki menü çubuğunda Hesap > Hesabımı Görüntüle'yi seçin ve sayfanın altına kadar inin. Ayarlar bölümünde, Abonelikler başlığının yanında Yönet seçeneğini göreceksiniz. Bunu tıklayın, Apple Music'in yanındaki Düzenle seçeneğini seçin ve Aboneliği İptal Et'e tıklayın.

Mac'te Apple Music Sonlandırması Nasıl Yapılır?

Mac'inizde, App Store uygulamasını açın ve ekranın sol alt köşesindeki adınıza tıklayın. Ana panelin üstünde, Bilgileri Görüntüle'ye tıklayın ve Abonelikler bölümüne kadar inin. Burada, Abonelikleri Yönet seçeneğini göreceksiniz. Buna tıklayın, Apple Music'i bulun, Düzenle'ye ve ardından Aboneliği İptal Et'e tıklayın.

Artık başka bir müzik sağlayıcısını denemek için özgürsünüz ve bunun için ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmayacak.

En iyi 8 müzik uygulaması

En İyi 8 Müzik Uygulaması: Android & iOS Akıllı Telefonlar

Android ve iOS telefonlar için en iyi 8 müzik uygulaması rehberi inceleyebilirsiniz.

Detay

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.