Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Spotify Ses Seviyesi Düşük mü Geliyor? İşte Daha Yüksek Ses İçin Yapmanız Gerekenler!

Spotify'da müzikleriniz ve podcast'leriniz yeterince yüksek sesle çıkmıyorsa, bu durumu değiştirmek için yapabileceğiniz bazı ayarlar var. İşte Spotify'da daha yüksek bir ses deneyimi elde etmek için yapmanız gerekenler:

 

Spotify'da Daha Yüksek Ses Deneyimi için Ayarlar Nasıl Yapılır?

1. Spotify Ses Seviyesini Yüksek Ayarlayın: Spotify, ses kalitesini artırarak daha iyi bir dinleme deneyimi sunmak için çeşitli ses ayarları sunar. Yayın kalitesini en iyi seçeneğe ayarlamak veya çapraz kaydırma efektini etkinleştirmenin yanı sıra, Spotify'ın oynatma ayarlarını değiştirerek sesi daha da yükseltebilirsiniz.

Masaüstü uygulamasında Spotify'ın sesini ayarlamak için profil simgenize tıklayın ve Ayarlar'a gidin. Ardından, Ses kalitesi bölümüne gidin ve Ses seviyesi yanındaki açılır menüyü açın. Yüksek seçeneğini seçin.

 

2. Ses Normalizasyonunu Kapatın: Spotify'da sesi artırmanın bir başka yolu da Ses Normalizasyonunu kapatmaktır. Bu özellik, çalma listelerinizdeki çeşitli parçaların ses seviyesini eşitlemek için tasarlanmıştır. Ancak, dinleme deneyimini düzgün tutarken, bazı şarkıların ses gücünü ve dinamik aralığını azaltabilir.

 

3. Donanım Hızlandırmayı Etkinleştirin: Spotify'ı daha yüksek sesle yapmanın son yöntemi, donanımınızdan yararlanmaktır. Yüksek kaliteli bir ses kartınız veya diğer üst düzey donanımlarınız varsa, Spotify'da Donanım Hızlandırmayı etkinleştirmelisiniz.

 

Spotify'ın Donanım Hızlandırma özelliğini sadece masaüstü için Spotify'da etkinleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için, profilinize tıklayın ve Ayarlar'a gidin. Ardından, pencerenin altına doğru kaydırın ve Donanım hızlandırmayı etkinleştirin yanındaki geçiş düğmesini açın.

 

2023'un en iyi bluetooth kulakliklari

İşte Spotify Ses Performansını Arttırmanın 7 Kolay Yolu!

Spotify ses performansında artış arıyorsanız sizin için hazırladığımız rehberi inceleyebilirsiniz.

Detay

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.