Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Android İçin En İyi 11 Çevrimdışı Müzik Uygulaması

Telefonunuzda Wi-Fi veya veri kullanmadan müzik dinlemek istiyor musunuz? İşte Android için en iyi çevrimdışı müzik oynatıcı uygulamaları.

Müzik akışı yapmak elbette ki pratik; ancak mobil verinizi hızla tüketir ve çok sayıda dijital müziğiniz varsa baş ağrısı olabilir. Telefonunuzda çevrimdışı müziği dinlemek istiyorsanız, birçok harika uygulama mevcuttur.

Android için en iyi çevrimdışı müzik oynatıcı uygulamalarına bir göz atalım.

 

Android İçin En İyi Ücretsiz Çevrimdışı Müzik Oynatıcı Uygulamaları

 

  • AIMP: İlk bakışta AIMP, bir müzik oynatıcı için biraz basit görünebilir. Ancak, karmaşık özellikler olmadan müziğinizi oynatarak işini mükemmel yapıyor. Hemen hemen tüm ses dosya türlerini destekler ve 29 bant ekolayzırı bulunmaktadır.

  • jetAudio HD Music Player: Ücretsiz ve premium sürümleri mevcuttur. Ücretsiz sürümde 10 bantlı ekolayzır, çeşitli efektler ve otomatik kazanç kontrolü gibi birçok özellik bulunmaktadır.

  • Rocket Music Player: Uzun süredir piyasada olan bu oynatıcı, gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

  • Pixel Music Player: Daha hafif oynatıcıları beğenmediyseniz, Pixel Player'ı denemenizi öneririz. Dinlediğiniz şarkılara göre müzik önerileri sunabilen bu uygulamanın ayrıca ücretli bir sürümü bulunmaktadır.

  • Impulse Music Player: Jest kontrollü bir müzik oynatıcı olarak tasarlanmıştır. Özellikle elinizin dolu olduğu durumlar için mükemmeldir.

  • MediaMonkey: Çevrimdışı dinlemek için harika bir uygulamadır. Standart özelliklerin yanı sıra, Wi-Fi ağı üzerinden müzik akışı yapabilmeniz için ev bilgisayarınızı bir müzik sunucusu olarak ayarlama imkanı sunar.

  • PlayerPro: PlayerPro, benzersiz tasarımı ve ses kalitesi ile ön plana çıkar.

  • Pulsar Music Player: Eski bir cihaz kullanıyorsanız, Pulsar mükemmel bir denge sunar.

 

Android İçin En İyi Ücretli Çevrimdışı Müzik Oynatıcı Uygulamaları

 

  • Neutron Player: En iyi ses kalitesine sahip olan Neutron Player, ses severler için idealdir.

  • Poweramp: Poweramp, gelişmiş özelliklere sahip bir müzik oynatıcısıdır.

  • GoneMAD Player: Özelleştirme ve detaylara olan ilginiz varsa, bu uygulama tam size göre.

Sonuç olarak, herkes müziğini Spotify üzerinden dinlemek istemeyebilir. AIMP ve Pixel Player, Android için en sevdiğimiz müzik uygulamalarından sadece ikisidir. Ancak bu listedeki herhangi bir uygulamayla yanılmazsınız. Gerçekten beğendiğiniz bir uygulama varsa, yükseltmek için birkaç dolar harcamaktan çekinmeyin. Sizin için uygun müzik oynatıcınızı seçtiğinize göre bluetooth kulaklıklarınızla dilediğiniz şarkıları yüksek ses kalitesi ile dinleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.