Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Android İçin En İyi 5 Ses Kayıt Uygulaması

Mobil ses kaydediciler, hem kişisel hem de profesyonel kullanım için vazgeçilmez araçlardır. Yazma veya karalama yapmanın yorucu olduğu durumlarda ya da bilgileri hızla belgelemek istediğinizde not alma uygulamalarının harika alternatifleridir. Android tablet veya telefon kullanıcısı olsanız da cihazınızda yerleşik bir kaydedici bulacaksınız. Temel özellikleri, bir geçmiş listesi, duraklatma ve oynatma düğmeleri ve ses kalitesini ayarlama veya gelen aramaları engelleme ayarlarını alırsınız. Hoparlördeyken telefon görüşmelerini kaydedebilirsiniz, ancak karşılıklı onay olmadan bu eylem yasadışıdır.

 

Android için En İyi Ses Kaydetme Programları

 

Bu özellikler, konuşmaları, dersleri, toplantıları veya grup çalışmalarınızı kaydetmek için yeterlidir. Ancak araçtan daha fazlasını isterseniz, üçüncü taraf bir alternatif indirin. Google Play Store, bu tür uygulamalarla dolu, ancak en iyilerini belirlemek için bu kısa listeyi oluşturduk. Daha gelişmiş bir ses kaydediciye geçmeye hazırsanız, işte en iyi beş önerimiz:

 

Otter

Otter, ses kaydedici olarak kullanılan güçlü bir üretkenlik aracıdır. Canlı kayıtlar ve içe aktarılan ses veya video için transkript sağlar. Ayrıca notlar, içerik yorumları, metin vurgulama ve kaydedilen içeriğe resim veya video ekleyebilme gibi özelliklere sahiptir. Uygulama, Microsoft, Slack ve Zoom ile sorunsuz bir şekilde entegre olur.

 

Dolby On

Dolby On, amatör ve profesyonel müzisyenleri hedef alsa da herkes kullanabilir. Uygulamanın öne çıkan yönü, otomatik geliştirme ve basit arayüzüdür.

 

Easy Voice Recorder

Easy Voice Recorder'ın ücretsiz versiyonu, gürültü ve yankı azaltma özelliklerine erişim sunar. Uygulama, ses notları, toplantılar, dersler veya müziği kaydederken çevrenize uyum sağlar.

 

Voice Recorder & Audio Editor

Bu uygulama, vintage bir kaset çalar gibi tasarlanmış bir arayüze sahip olup kullanımı oldukça eğlencelidir.

 

Smart Voice Recorder

Smart Recorder, ihtiyacınız olanı sunan basit bir uygulamadır. Uygulama, cihazınızın depolama alanında gereksiz yere yer kaplamaması için aralarındaki sessizlikleri otomatik veya manuel olarak atlayabilir.

Bir uygulama seçin ve kayda başlayın ses kaydedici uygulamaları, etrafımızdaki sesleri yakalamak için vazgeçilmez araçlar haline geldi. Üretkenlik, ses geliştirme veya sıradışı kullanıcı arayüzü özelliklerine ilgi duyuyorsanız, sunduğumuz seçeneklerle ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca eğer bir Pixel telefonunuz varsa, Google Recorder uygulaması mükemmel bir eşlikçi olabilir. Bu uygulama, internet bağlantısı olmadan sesinizi gerçek zamanlı olarak metne dönüştürmek için aynı otomatik altyazı sistemini kullanır.

En iyi ses kayıt uygulamalarını incelediğinize göre dilerseniz Android ve iOS için en iyi müzik uygulamaları listemizi de inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.