Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2023'ün En İyi 5 Jabra Kulaklıkları Hangileri?

Jabra, ses teknolojisi alanında lider bir şirkettir ve çeşitli türlerde kulaklıklar, konferans hoparlörleri ve diğer ses ekipmanları üreten bir firma. Jabra, tüm ürünlerinde en yüksek ses kalitesini sağlamaya odaklanmıştır. Bu, kablosuz kulak içi kulaklıklardan profesyonel kalitede over-ear bluetooth kulaklıklara kadar tüm ürün yelpazesinde geçerli olan bu yaklaşım gerçekten markaya hayran kalmanızı sağlayan değerlerden. Jabra kulaklıklar, zengin, berrak ve dengeli ses profilini çıkarmakta olduğunu söyleyebiliriz. Jabra kulaklıklar, gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. Örneğin, birçok modelinde Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği bulunduğunu söyleyelim. ANC, arka plan gürültüsünü azaltır ve kullanıcının ses deneyimini geliştirir. Ayrıca bazı modeller bütünleşmiş hareket sensörleri ve otomatik durdurma / oynatma özellikleri gibi teknolojilere sahiptir. Jabra kulaklıklar, çeşitli sertifikalarla test edilmiş ve belgelendirilmiştir. Örneğin, IP57 sertifikasına sahip kulaklıklar suya ve toza karşı dayanıklı kulaklıklar.

Jabra kulaklıklar genellikle kullanımı kolay ve rahat oluyor. Kullanıcılar bu yönünden dolayı çok seviyor :D

 

Bugün sizler için en çok sevilen ve en iyi performansı veren Jabra modellerini sıraladık. Liste fiyat/performans anlamında ve Premium sınıftan kulaklıklar içermektedir. En iyi 5 Jabra Kulaklıkları hangileri gelin beraber bakalım.

 

 

En Jabra Kulaklıklar Hangileri?

 

 

1.     Jabra Elite 85t Kablosuz Bluetooth Kulaklık: Jabra Elite 85t, tam kablosuz kulaklık serisinin zirvesinde bir yer almaktadır. Aktif Gürültü Engellemesi (ANC) özelliği gerçekten lider markalarla kıyaslanamayacak kadar iyi olan bluetooth kulaklığın kullanıcılar için sadece müziğe odaklanmasını sağlar. Bu kulaklıklar ayrıca 6-mikrofon teknolojisine sahip olduğu için, telefon görüşmeleri sırasında net ve berrak bir ses sağlıyor. Bu model, 7 saate kadar pil ömrü ve 24 saate kadar toplam şarj süresi sunmaktadır. Tasarımsal anlamda gayet modern ve şık olan kulaklığın ergonomisi oldukça başarılı diyebiliriz.

 

 

2.     Jabra Elite 75t Kablosuz Kulaklık: Bu model, bir önceki model olan Elite 65t'ye göre daha küçük ve daha rahattır.Jabra Elite 75t Bluetooth Kulaklık, IP55 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı. Jabra Elite 75t, 7.5 saate kadar pil ömrü sunarken, sağlanan şarj kutusu ile toplamda 28 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor.

 

 

3.     Jabra Elite Active 75t Bluetooth Kulaklık: Sporcular için tasarlanan bu model, Elite 75t'nin geliştirilmiş bir versiyonu. Bu model, IP57 sertifikası sayesinde suya ve terlere karşı daha fazla direnç sağlar. Ek olarak, bu kulaklıkların pil ömrü ve ses kalitesi, Elite 75t modeliyle aynı.

 

 

4.     Jabra Evolve 75 Kablosuz Kulaklık: İş dünyasına yönelik tasarlanmış bir kulaklık olduğunu söyleyelim, gürültülü ofis ortamlarında çalışanlar için oldukça mantıklı bir kulaklık olabilir. Aktif Gürültü Engelleme ve bütünleşmiş hareket sensörü gibi özellikler, kullanıcının çalışma verimliliğini artırmak için inşa edilmiş. Ayrıca bu model, 30 metrelik kullanım mesafesi oldukça başarılı bizce.

 

 

5.     Jabra Evolve2 65 Kablosuz Kulaklık: Bu model, Evolve serisinin son modeli ve geliştirilmiş pil ömrü, daha yüksek ses kalitesi ve geliştirilmiş gürültü engelleme özellikleri sunuyor. Ayrıca, bu kulaklık Microsoft Teams sertifikalı ve böylece iş ortamında daha etkili bir iletişim sağlıyor diyebiliriz.

 

 

 

Kulaklıkların genel özelliklerini kıyaslamanız için tabloya bakabilirsiniz.

 

 

Jabra Kulaklık Marka ve Modelleri

Kablosuz Özellikleri

Gürültü Engelleme Özelliği

Su Direnci Özelliği

Pil Ömrü

Kulaklık Özellikleri

Jabra Elite 85t

Evet

Aktif

IPX4

7h (+24h şarj kutusu)

6-mikrofon teknolojisi, Gelişmiş ANC

Jabra Elite 75t

Evet

Pasif

IP55

7.5h (+20.5h şarj kutusu)

Kompakt tasarım, Güçlü ses kalitesi

Jabra Elite Active 75t

Evet

Pasif

IP57

7.5h (+20.5h şarj kutusu)

Spor ve egzersiz için tasarlandı

Jabra Evolve 75

Evet

Aktif

Yok

15h (müzik), 30h (konuşma)

30m kablosuz erişim, İş odaklı

Jabra Evolve2 65

Evet

Pasif

Yok

37h (müzik), 35h (konuşma)

Microsoft Teams sertifikası, İş odaklı

  

Bu tarz içeriklerin devamı için takipte kalın. Jabra kulaklık incelemeleri için tıklayın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.